2777
2789

۲۸تیر ۱۴۰۲‌شروع شد ساعت ۲۳:۴۵

۲۱آبان ۱۴۰۳ ۱۹:۵۲:۳تموم‌شد‌و  و دوباره دی شروع شد و مهر تموم شد..... میدونم غم انگیزه ک همشو یادمه...

تا صبح گریه کردم صبح چشام وا نمیشد ... ولی عبرت گرفتم  هنوز گاهی وقتا مث مرده متحرکام....

هنوز نمیدونم چرا رفت

دلم براش تنگ شد... هعی💔🙂

تو را من چشم در راهم شباهنگام.....🌃.                       

گوشیمو خاموش کردم دراز کشیدم 

با خودم گفتم عین همه بار هایی ک ازم سیر شده پسم زده باز برگشته بازبرمیگردع

صبح شد خبری نشد 

شب شد خبری نشد 

شب ها گذشت 

هفته ها گذشت ....برنگشت 

معده دردام شروع شد ،خودزانیام شروع شد ،چشام بی اجازه می باریدن 

زنگ در میخورد منتظر بودم اون بیاد تو 

گوشی زنگ میخورد منتظر بودم اون باشع 

صدام میزدن برمیگشتم ک شاید اون باشه 

دل تنگی داشت خفم میکرد ولی خبری از بازگشت نبود این رفتنه بوی دیگه برنگشتن میداد عین همه ای رفتنا نبود 

۱اردیبهشت ساعت ۲:۴۲دقیقه صبح میشه دوسال ک منتظرم پیامشو ببینم))

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چند ماه طول کشید ک دیگه از فکرش اومدم بیرون

بعد برگشت قبول نکردم

وقتی فراموشش کرده بودم کم کم خودشو بهم نزدیک میکرد چند ماه پیام داد تا باز خر شدم😐سال ۹۵ برگشتیم بهم ۱۵ سالم بود

بعد ۵ سال ازدواج کردیم