2777
2789
عنوان

چرا انقدر خانما اینجا هیچی بلد نیستنننن

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 81 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واقعا تا حالا کسی نبوده که ازش خوسم بیاد و به خودم جذبش نکرده باشم. البته همیشه قصدم ازدواج بود. ...

خوب میشه هر کسی رو به خودمون جذب کرد مرد و زن نداره

ولی به نظر من باید ادم درست و حسابی باشه تا وقتمون هدر  نره

خوب میشه هر کسی رو به خودمون جذب کرد مرد و زن ندارهولی به نظر من باید ادم درست و حسابی باشه تا وقتمو ...

تا وقتی هنوز ارتباطی شکل نگرفته که نمیدونی ادم خوبیه یا نه. قدم اول رو باید برداری تا بفهمی 

خانما نبابد انقدر تو روابط منفعل باشن. فقط یه گوشه منتظر تا یکی بیاد سراغشون. به شیوه زنانه خودشون میتونن خیلی کارا بکنن پسره اصلا متوجه هم نشه که در اصل دختره شروع کرده فکر میکنه خودش پا پیش گذاسته 

تا وقتی هنوز ارتباطی شکل نگرفته که نمیدونی ادم خوبیه یا نه. قدم اول رو باید برداری تا بفهمی خانما نب ...

منم باهات موافقم 

ولی میتونی آز قیافه و تیپش و .... بفهمی بهت میاد یا نه

استباه تو دقیقا همینه که لاس زدن از جسمت مایه میذاری نه هوشت!!

من سالهاست شوهر دارم و مثل شما نیاز ندارم سالانه با هزار نفر لاس بزنم شاید یکی بگیرتم .قبلشم هرگز غلطی که شما میکنی نکردم چون برای خودم ارزش قایلم .با افکار مشعشعت تنهات میذارم ..😂