2777
2789
عنوان

وسایل کوچیک خونه رو چند وقت یه بار عوض میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 43 پست

بگم همه برای جهیزیمه بجز جا قاشقی و ادویه زشته 😐

۸ سال عروسم 😂

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

هر وقت خراب بشه

خراب مثلا بشکنه؟

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

,واقعیت مال 20 سال پیشن و بیا ببینش انگار همین امروز خریدیم

رمز موفقیت؟

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

بگم همه برای جهیزیمه بجز جا قاشقی و ادویه زشته 😐۸ سال عروسم 😂

من ۱۰ ساله بعضیاشون کمی رنگش کم رنگ شده وگرنه سالمن

مگه باید دوره ای عوض کنیم؟

نه ولی برا بعضیا انگار الان خریدی

من ۱۰ ساله بعضیاشون کمی رنگش کم رنگ شده وگرنه سالمن

منم این دوتا سالم بودن ولی خب جدید کردم چوب گرفتم وگرنه قبلیا سالم بودن دادم مامانم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

حالا فکر میکنم میبینم مت از وقتی به دنیا اومدم تا حالا وسایل خونمون جا به جا نشدن اصلااا

انضباط دارین