2777
2789
خب آنلاین عقد میکنیم تصویری زنگ میزنه اینجا من میرم محضر بعد خب عقدنامه رو می‌فرستیم براش دیگه حالا ...

اره میتونی پست کنی ولی یه کپی پیش خودت هم باشه 

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 
اره میتونی پست کنی ولی یه کپی پیش خودت هم باشه

بعد بنظرت مدارکو تحویل بدیم چقدر زمان می‌بره تا بتونم برم مثلا وقت سفارت که برم بعدش چقدر زمان می‌بره تا ویزا بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد بنظرت مدارکو تحویل بدیم چقدر زمان می‌بره تا بتونم برم مثلا وقت سفارت که برم بعدش چقدر زمان می‌بر ...

ببین عزیزم من خودم اتباع هستم واسه خواهرم ۶ تا ۲۴ ماه گفتن طول میکشه 

واسه خواهرم ۱۷ ماه طول کشید تا وقت سفارتش بیاد البته همه کارای شوهرش هم اوکی بود حقوقش کار ثابت خونه همه چی 

خودشم زبان و پاسش رو اوکی کرد و وقت سفارت گرفت 

بعد اینکه رفت سفارت ۴ ماه بعد ویزاش اومد 

ایرانی هارو نمیدونم روندش چجوریه

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 
چرا آلمانی ازت سوال کننن آخه یکم تحقیق کن مدارکت رو باید ترجمه کنی بعد عقد از راه دور چجوریه اونجا ع ...

🫤عقد نامه که نیست ولی مدارک می‌بری سفارت ایران تایید می‌کنه بعد چندتا جا دیگه و معرفی میکنن به یک مرکز اسلامی اونجا عقد میکنیم 

چرا آلمانی ازت سوال کننن آخه یکم تحقیق کن مدارکت رو باید ترجمه کنی بعد عقد از راه دور چجوریه اونجا ع ...

🫤عقد نامه که نیست ولی مدارک می‌بری سفارت ایران تایید می‌کنه بعد چندتا جا دیگه و معرفی میکنن به یک مرکز اسلامی اونجا عقد میکنیم 

به یک مرکز اسلامی معرفی میشی اونجا عقد میکنن عقد راه دور نداریم عزیز

من ایرانم پسره آلمان بعد از راه دور باید عقد کنیم چون اون نمیاد من باید برم و اینکه خب چندتا از فامیلامون هم همینجوری بود پروسه اشون

من ایرانم پسره آلمان بعد از راه دور باید عقد کنیم چون اون نمیاد من باید برم و اینکه خب چندتا از فامی ...

منم خارج از ایران ازدواج کردم عقد نامه نداریم مدارکمون تحویل سفارت دادیم بعد معرفی شدیم مرکز اسلامی و تمام 

منم خارج از ایران ازدواج کردم عقد نامه نداریم مدارکمون تحویل سفارت دادیم بعد معرفی شدیم مرکز اسلامی ...

از راه دور میشه فقط پسره باید داخل ایران به یکی وکالت بده وعقد مجازی برگزار میشه 

از راه دور میشه فقط پسره باید داخل ایران به یکی وکالت بده وعقد مجازی برگزار میشه

دوست عزیز روند همه ما این شکلی بوده دیگه شما با وکیل صحبت کن من اولین بار هست همچین چیزی شنیدم چون همه ما میریم ترکیه عقد میکنیم 

دوست عزیز روند همه ما این شکلی بوده دیگه شما با وکیل صحبت کن من اولین بار هست همچین چیزی شنیدم چون ه ...

اون برای کشور استرالیا هست که یکی از فامیلامون اونکارو کرد کشور آلمان قانونش فرق داره 

اون برای کشور استرالیا هست که یکی از فامیلامون اونکارو کرد کشور آلمان قانونش فرق داره

عزیز همه جا انجام میشه برای افرادی هست که نمیخوان برن داخل ایران مگه آن دختر عموی خودمم اتریش ازدواج کرد تو ترکیه ثبت کرد 

عزیز همه جا انجام میشه برای افرادی هست که نمیخوان برن داخل ایران مگه آن دختر عموی خودمم اتریش ازدواج ...

همین دوماه پیش پسر فامیلمون از راه دور عقد کرد خودش هم ایران نیومد ترکیه هم زنش نرفت همین تهران