2777
2789
عنوان

سن بالا و درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 3027 بازدید | 215 پست
نه هیچ سهمیه ای نداشتم ترازمم ۷۰۱۵ بود . آخرین نفری ک آزمون رو قبول شده بود یعنی پایین ترین تراز ۵۴۰ ...

به به خیلی هم عالی موفق باشی عزیزم بله درسته 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی کم میگیرن بنظرم هر کاری خودت علاقه داری ادامه بده تا مثل من بعد ۴ سال دوباره برنگردی 😁 من ...

چقدر عجیب 

من برعکس شما هستم اول معلم شدم و حالا دوباره دوست دارم حقوق بخونم

چرا همیشه در جایی که هستیم احساس ناکافی بودن میکنیم 

من فکر میکنم که یک خانم حقوق خوانده امکان پیشرفت بیشتری داره نسبت به معلم از هر لحاظ

اینی که بهت میگم از این دید نگاه نکن که می خوام ناامیدت کنم، بلکه می خوام واقعیت رو بهت بگم : ۳۶ سال ...

خواهش میکنم دیگران رو ناامید نکن

هیچوقت برای تلاش و پیشرفت کردن دیر نیست 

مگه شرط فرهنگیان این نیست که نباید لیسانس داشته باشی؟

زمانی من ثبت نام کردم ترم هفت بودم خداروشکر اون زمان شرط اینکه از دانشگاه انصراف بدم نبود 

زمانی که اعلام نتایج اومد من تازه فارغ تحصیل شدم یعنی همزمان با مصاحبه من دنبال کارا مدارکم بودم 

چقدر عجیب من برعکس شما هستم اول معلم شدم و حالا دوباره دوست دارم حقوق بخونمچرا همیشه در جایی که هستی ...

آره خیلی امکان پیشرفت هست ولی با روحیات من سازگار نبود من ی مدت میرفتم دادگستری کارآموزی ، دوتا بچه دیدم که مادرشون از شرایط زندگیشون راضی نبود میخواست طلاق بگیره یعنی اینقدر اون روزش من حالم بد بود ، از همونجا تصمیم گرفتم ادامه ندم اصلا به روحیاتم نمیخورد 

خودتون هم آیلتس دارین؟لیسانس زبان دارین یا ارشد؟

ارشد دارم عزیزم می‌خوام اقدام کنم آیلتس تا بروز کنم خودم رو

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید