نه هیچ سهمیه ای نداشتم ترازمم ۷۰۱۵ بود . آخرین نفری ک آزمون رو قبول شده بود یعنی پایین ترین تراز ۵۴۰ ...
به به خیلی هم عالی موفق باشی عزیزم بله درسته
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر عجیب من برعکس شما هستم اول معلم شدم و حالا دوباره دوست دارم حقوق بخونمچرا همیشه در جایی که هستی ...
آره خیلی امکان پیشرفت هست ولی با روحیات من سازگار نبود من ی مدت میرفتم دادگستری کارآموزی ، دوتا بچه دیدم که مادرشون از شرایط زندگیشون راضی نبود میخواست طلاق بگیره یعنی اینقدر اون روزش من حالم بد بود ، از همونجا تصمیم گرفتم ادامه ندم اصلا به روحیاتم نمیخورد
ارشد دارم عزیزم میخوام اقدام کنم آیلتس تا بروز کنم خودم رو
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین