2777
2789
عنوان

مهمونی که دادم خوب نشد خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 56 پست
مامانم هیچوقت به رفتار خودش تو مهمانی دقت نمیکنه اصلا مهلت نمیده سفره رو درست بچینیم هم خودش هم خواه ...

وقتی دست کمک ندارین و اشپزخونه تون کوچیک همه رو با هم دعوت نکن عصبی هم نباش مهمانها به خودشون می گیرن عزیزم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مامانم هیچوقت به رفتار خودش تو مهمانی دقت نمیکنه اصلا مهلت نمیده سفره رو درست بچینیم هم خودش هم خواه ...

چرا دعوتشون کردی وقتی میشناسی و خجالت میکشی از رفتارشان؟ ؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

من سفره چیدن مردا رو قبول ندارم.اینطور شرایط باید خانومای جوان رو صدا میزدی کمک کنن.مردا بشدت شلخته ...

آره باید خودم سفره بچینم،خواهرمم نمیتونه سلیقه نداره،بدم یکی دیگه بکشه،ولی دیگه جدا جدا دعوت میکنم

خواهش میکنم عزیزم ❤️خب دیگه ما خودمون خونوادمونو میشناسیم طرف مقابلمونم میشناسیم پس نباید به مدت طول ...

عزیزم تو دیگه چی کشیدی!من سر این قضیه امشب خوابم نمیبره اصلا وای بحال شما

چرا دعوتشون کردی وقتی میشناسی و خجالت میکشی از رفتارشان؟ ؟؟

اخه من خانوادم کوچیکن فقط مادر و خواهرمن،دو نفر،بخاطر همین همسرم اصرار اصرار که اینا دوتا بیشتر نیستن بگو ایناهم بیان ولی دیگه نمیذارم پیش بیاد

عزیزم تو دیگه چی کشیدی!من سر این قضیه امشب خوابم نمیبره اصلا وای بحال شما

خودتو اذیت نکن با فکرو خیال

الان خسته و عصبی هستی همه چی رو فاجعه میبینی فردا حالت بهتر میشه.. بعدشم سفره رو پسر خودشون اونجوری چیده دیگه عیب نداره 

اصلا شایدم اونا متوجه ی رفتار خونوادت نشدن.. سخت نگیر بابا❤️

درکت می کنم برای منم این مشکل پیش اومده . خیلی ناراحت شدم . فکر کن خواهرم نشسته مهمون بلند شد کمکم ک ...

دقیقا هول زدنشون یک طرف کمک نکردنشون یک طرف،بله منم‌خواهرشوهرم همه بچمو گرفت و هم تو کارا و پذیرایی کمک داد

دقیقا هول زدنشون یک طرف کمک نکردنشون یک طرف،بله منم‌خواهرشوهرم همه بچمو گرفت و هم تو کارا و پذیرایی ...

کاملا درکت می کنم . فضا کم مهمون زیاد همه چی دست پا گیر . نمی دونی به کدوم کارت برسی. هر کدوم از اعضای خانوادم یه خواسته ای دارن

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
بیشتر ببینید
کاملا درکت می کنم . فضا کم مهمون زیاد همه چی دست پا گیر . نمی دونی به کدوم کارت برسی. هر کدوم از اعض ...

همین که یکی هم هست منو درک کنه انگار تمام ناراحتیهام ازبین رفته خدا برات خوش بخاد