2777
2789
تاحالا شده شوهرت بخاطر اینکه مهریت کمه ت چشش بی ارزش شی یا خیانت کنه یا هی حرف طلاقو بزنه؟یا ربطی ب ...

ن عزیزم هیچوقت همسرم خیلی ادم خوبیه پولدارم نبود چرا ۱۱۴ تا بزنه همین ۱۴تا هم براش سنگینه الان تو این وضع

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهریه همون تضمینه چون نمیشه کسی رو به طور کامل شناخت قانون ایرانم که علیه زنه

ما که ندیدیم نسل جدید پیر بشن ومهریه بگیرن موقع مرگ قدیمیا شاید چون بسوز بساز بودن

الان همه اغلب واسه طلاق مهریه بالا میزنن به عنوان اهرم فشار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن عزیزم هیچوقت همسرم خیلی ادم خوبیه پولدارم نبود چرا ۱۱۴ تا بزنه همین ۱۴تا هم براش سنگینه الان تو ای ...

چ سالی ازدواج کردی ؟

برای منم گفته ۱۴ تا ولی دو دلم میترسم بعدا ت چشمش بی ارزش دیده شم یا بگه هول شوهر بودی

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

من خودم ب شخصا ۱۵تا سکه دوس دارم ۱۴+۱ ۱۴تا ب نیت ۱۴معصوم و ۱سکه ب نیت حضرت زینب چون اسم خودم زینب ه ...

عزیزمم چ اسمی قشنگی

تو دلی منم اسمش زینبه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چ سالی ازدواج کردی ؟برای منم گفته ۱۴ تا ولی دو دلم میترسم بعدا ت چشمش بی ارزش دیده شم یا بگه هول شوه ...

سال گذشته من همسرم کارمنده پولدار نبود طبیعی بود این ۱۴تا 

دوتایی به هم سخت نگرفتیم اصلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سال گذشته من همسرم کارمنده پولدار نبود طبیعی بود این ۱۴تا دوتایی به هم سخت نگرفتیم اصلا

برای عقد و عروسی طلا ام خرید برات؟

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

عزیزمم چ اسمی قشنگیتو دلی منم اسمش زینبه😍

خوشبختیشو ببینی ان شاءالله 

واسه م دعا کن بختم باز بشه و خوشبخت بشم همین روزا ب امید خدا ۳۵سالمه و جایی زندگی میکنم ک همسن و سالام دنبال عروس میگردن برا پسراشون یا ب فکر جهاز هستن برا دختراشون 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃