2777
2789

۱۴ سکه و ۱۰۰ گرم طلا و حق اشتغال و تحصیل و تنصیف خوبتره بنظرم

یا میتونی تعداد سکه رو به سنت بزنی مثلا ۲۳ سالته ۲۳تا سکه ب همراه بقیه چیزا

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حق طلاق حق تخصیل حق خروج از کشورمهریه برای اینه که سهم ارث زنم خیلی کمه حضانت فرزندم ندارههردوش لازم ...

مرد اگ مرد  خوبی باشه اموالی داشته باشه کلشو برای زنش صلح میکنه نمیذاره زنش ذلیل بشه بعد مرگش

چیزی که باهمسرم قرار گذاشتیم

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ۷ ماه پیش عقد کردم میریم فقط ۲۵۰تا سکه و حج تمتع

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

بیشتر ببینید
مرد اگ مرد خوبی باشه اموالی داشته باشه کلشو برای زنش صلح میکنه نمیذاره زنش ذلیل بشه بعد مرگشچیزی که ...

مهریه همون تضمینه چون نمیشه کسی رو به طور کامل شناخت قانون ایرانم که علیه زنه

مهریه من ۱۴تاسبرگردم عقب بازم ۱۴تا۱۴تا خیلی زیاده . سکه‌گرونه چرا باید ۱۱۴ تا کنن

تاحالا شده شوهرت بخاطر اینکه مهریت کمه ت چشش بی ارزش شی یا خیانت کنه یا هی حرف طلاقو بزنه؟یا ربطی ب مهریه کم و زیاد نداره؟؟

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

یه مقدار سکه حتما میگن باید باشه . و تمام حق ها رو لطفاً لطفا بگیرید 

اگر مرد بیمار باشه و اذییت تون کنه باید حق طلاق رو هم داشته باشید و تمام حق ها مسکن و خروج از کشور . 

ان سلاله خوشبخت ترین بشید ‌ و با عشق فراوان تا آخر عمر زندگی کنید . و این چیز ها مهم نباشه 

🕊