2777
2789
عنوان

اسم رو مخی دارم

474 بازدید | 53 پست

قدیمیه و عربیه و مذهبیه.بابام بخاطر یکی از اقوامس که مرحوم شد روم این اسمو گذاشت.خودم باهاش مشکل ندارم چون میگم اینم اسمه دیگ ولی هر کی میبینه منو میگه بهت نمیاد برو عوضش کن

چیه اسمت؟

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

در ضمن نپرسید اسمت چیه.اینجا اشنا دارم شناسایی میشم

پس چراتاپیک میزنی😑

الان چ جواابی میخای بدیم

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
بیشتر ببینید

خو وقتی نمیخوای بگی چرا تاپیک میزنی خواهر من من از کنحکاوی میمیرم ضمنا ب حرفشون توجه نکن مهم خودتی اگه هم اذیتی برو عوض کن خب

اگرچرخ وجود من از این گردش فروماند، بگرداند مرا آنکس که گردون را بگرداند🪻✨زن طلاییست که عاشق شدنش اجبار است🫀همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است🍀مثل ماه است که در پرده شب الماس است💎همچو خورشید که زیبا شدنش تکرار است🌤منم کوروش پادشاه جهان👑ز شاهی من شادمان مردمان🎊به بابل درامد سپاهی ز من🙌🏻رها کردم این سرزمین را ز مرگ✨به بابل چو وارد شدم بی نبرد⚔️سپاه من ازار مردم نکرد🖐🏻 یارب ز جهان لطف تو کافیست مرا...🫂

بیشتر ببینید

مامان دوستم اسمش بتول بود

داااااف بود

تصورم رو راجع به بتول عوض کرد

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید