2777
2789
عنوان

شوهرم میگه برو مهریت بزار اجرا

355 بازدید | 45 پست

خیلی ناامیدم شوهرم خرجی بهم نمیده لج کرده باهام همش میگه برو مهریت بزار اجرا برو خونه بابات'دوتا بچه داریم میگه لعنت بهتون'میخوام برم مهریم بزارم اجرا کسی جدیدا این کار کرده؟اثری داره زود یا دیر؟خیلی باهاش ساختم فقط اذیتم کردن خودش و خانوادش الانم که چند وقته میگه زن دیگه دارم 

عجب شوهرا ب بشکنی بندن🫤

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

باید بری نفقه و مهریه بگذاری اجرا. ولی اگر رفتن از خونه شرایطت رو بدتر می کنه نرو. بمون همونجا... ول ...

اره میخام برم بعد ۱۳ دفتری که عقد کردیم مهریه بزارم اجرا واسه نفقه خودم و بجه ها هم ثبت قضایی باید برم درسته؟

باید بری نفقه و مهریه بگذاری اجرا. ولی اگر رفتن از خونه شرایطت رو بدتر می کنه نرو. بمون همونجا... ول ...

امشب دعوا کردیم دیگه میدونه خودش وقتی هی میگه برو بزار اجرا برو خونه بابات'مهم نیست برام‌بدونه از خونه هم‌نمیرم تا تکلیف مهریم معلوم‌نبشه

بچه ها چند ساله هستند؟ خانواده ی حامی داری؟ از نظر مالی چه طور هستید و هستند؟

یکی ۴ساله یکی هم باردارم'از نظر مالی معمولی پولاروید معلوم نبست چند وقته داره چیکار میکنه میگه زن دیگه دارم لعنت بهش امروز بهش گفتم کارت بده دستم باشه دلم خوراکی میخاست نداد مسخرم کرد که همش سوسیس کالباس میخری پول خودمه نمیدم

اره میخام برم بعد ۱۳ دفتری که عقد کردیم مهریه بزارم اجرا واسه نفقه خودم و بجه ها هم ثبت قضایی باید ب ...

مدارک لازم برای گرفتن مهریه به شرح ذیل می باشد:

• مدارک شناسایی شامل: شناسنامه و کارت ملی زوجه  
  • اصل سند ازدواج یا رونوشت معتبر آن
  • ثبت نام در سامانه ثنا

چنانچه مدارکی مانند تصویر سپرده بانکی یا پلاک ثبتی ملک یا خودرو نیز موجود است، ارائه گردد.

بهش بگو زیاد می دونی یا کم. خودت برو دادخواست طلاق بده. ما اول نریا مهر تو اجرا بزاری.

نمیره دیگه حروم زاده معلوم نبست یه زن دیگه صیغه کرده واسه اون پول میزنه پولش کم میاد'منم میرم مهریم و نفقه بزارم اجرا چون خرجی نمیده اذیتم میکنه