2777
2789
عنوان

ممنون میشم کمکمون کنید🤗💜

44 بازدید | 3 پست

سلام خانم های عزیز،وقتتون بخیر🌸✨

دختر خانمی از اقوام هست که این خانم امسال پشت کنکور مونده بودن و یک ماه دیگه قراره کنکور بدن✨

ولی بنا به دلایل مختلف،مطالعه ای که مد نظرشون هست رو نتونستن داشته باشن برای امسال👍

به من پیام دادن و مشورت خواستن که کدوم راه رو بهتره انتخاب کنن🤔

2 راه پیش رو دارن:

✅1-به صورت بسیار فشرده شروع کنن مطالب رو خوندن و 2 ماهه تا آخر اردیبهشت ماه بعد سعی کنن مطالب رو در حد توان بخونن.

✅2-از همین حالا شروع کنن به مطالعه کردن برای کنکور سال 1405.

⭐قصدشون هست که از همین فروردین ماه بخونن،سوالشون اینه که برای امسال فشرده بخونن یا برای سال بعد با خیال راحت از همین حالا شروع کنن.

شرایطشون رو توی پست بعدی براتون مینویسم💜🌸

✅اگر به شما از سمت این کاربری درخواست دوستی داده شده،بیزحمت باز کنید.✅« ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...💚🌿»

بیشتر ببینید
برای سال بعد کنکور بده بهتره اما زیاد هم به خودش اسون نگیره

سلام شبتون بخیر💜

بله بهشون تاکید کردم به خصوص با این وضعیت سازمان سنجش که مشخص نیست تکلیف دانش آموز ها چی هستش

✅اگر به شما از سمت این کاربری درخواست دوستی داده شده،بیزحمت باز کنید.✅« ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...💚🌿»

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

✨حالا شرایط شون:

من دورادور شاهد احوالات این خانم بودم

ایشون متاسفانه خانواده سخت گیری دارن و پارسال و امسال سر کنکور خیلی اذیت شدن از طرف خانوادشون

مسئله اینه که این دختر خانم  علی رغم تاکید های من هنوز نتونسته به خانوادش ابراز کنه که میخواد دوباره پشت کنکور بمونه😕

و متاسفانه از ترس مادر خانواده،تراز های قلمچی و مازش رو کلید میزنه و نتیجه هاش واقعی نیست

کار درستی نمیکنه اما با توجه به شناختی که از مادر ایشون دارم،مادرشون وضعیت روانی خوبی نداره متاسفانه🙁

دختر بسیار توانایی هست و بنده تا الان مطمئن بودم ایشون در صورت استمرار حتما رتبه دو رقمی میاره

الان ترس دارن از اینکه یک ماه دیگه قراره همه چی برملا بشه

ولی باز هم امید به آینده دارن و مصمم هستن که جلوی اهدافشون تیک سبز بزنن👍

نظر شما چیه؟

بیشتر ببینید