2777
2789
عنوان

چرا حرف‌مردم‌مهمه

153 بازدید | 22 پست

خانواده من حاضرن‌منو زنده به گور‌کنن ولی مردم‌حرف در‌نیارن

مامان‌میخوام یک لباسو بخرم:نه خالت اینا ببینن میدونی شر میشه

مامان میخوام اینستا نصب کنم:نه دختر خالت تو گوشیت ببینه به خالت میگه

مامان میخام تنهایی برم بیرون:میدونم یک دختر تنها تو کوچه ببینن فکو فامیل‌میگن‌خرابه

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدا کمکت کنه

هیی یعنیی هر وقت میگه فامیل میخام برم بزنم تو دهنشون

تا حالام جلو فکو فامیل گفته حرف مردم داد زوم کدوم‌مردم و کلی حرف و دادو بی داد

خالم میگفت زشته میگفتم از شما نظر‌نخواستم

واقعا دیگ‌نمیتونم سکوت کنم

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

ولشون کن کار خودتو بکن بعد از چند وقت عادت میکنند

ببین من‌از عمدم شده با هرچی دوس دارم میرم تو جمعشون تا یک چی بگن نمیزارم مامانم‌بگه به من دیدی گفتم اینو نپوش خالت گیر‌میده قبلش سریع میگم من نه از کسی نظر خواستم فضولیشم به کسی نیومده دخترای خودتو جمع کن

یکی مثل تاپیک بغلی دیت ده شب یکی اینطوری

هعیی والا ماهایی که هیچ کاری ازمون بر‌نمیاد خانواده ها به چشم خراب میبینن

ببخشیدا اونایی که توهین نمیکنم ولی یک کارای ازشون سر میزنه ادم برگاش میریزه اونا خانوادشو مثه چشاشون اعتماد دارن

الهی عزیزم🥺نگران نباش ازون بالایی کمک بخواه ب زودی همه چی درست میشهامیدوارم هرچه سریعتر مستقل شی و ...

انشالله💗🙂مرسی❤