2777
2789
عنوان

چرا انقدر تو جامعه ما پول مهم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 49 پست

نمیشه  کافیه زندگی بهتر از خودت رو ببینی دیگ نمی تونی به داشته هات قانع باشی   انسان بی نهایت طلب هست فقط دوست داره پیشرفت کنه   بعد تو کشور ما اصلا امکان پیشرفت کردن زیر ۲۰ درصده  ما بیشتر تلاش می کنیم تو همین موقعیت بمونیم تا پیشرفت کنیم  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما قانعی به چیزهایی که داری 

ما هم هستیم خدارو هم هزار بار شکر میکنیم اما بهترین میخوایم پس پول مهمه هرکی هم میگه نیستتت داره حرف الکی میزنه

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

نمیشه کافیه زندگی بهتر از خودت رو ببینی دیگ نمی تونی به داشته هات قانع باشی انسان بی نهایت طلب هس ...

بنظرم راز زندگیه موفق این که از همون داشت هات بیشترین لذت رو ببری  وگرنه همیشه یکی بالاتر هست 

این به قانع بودن یا بلند پرواز بودن آدما بستگی داره یکی بلند پروازه دلش ماشین مدل‌بالاتر و خونه بهتر و... میخواد 

ولی مشکل اینه با این افزایش قیمت‌ها سطح متوسط، متوسط نمیمونه مثلا فلان ماشین که الان متوسط هست چند سال دیگه خب مدل پایین و قدیمی محسوب میشه و کارایی خودش رو میتونه از دست بده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
شما قانعی به چیزهایی که داری ما هم هستیم خدارو هم هزار بار شکر میکنیم اما بهترین میخوایم پس پول مهمه ...

منم دنبال این هستم دارمدمون بیشتر کنم ولی بخاطر متوسط بودنم هیچ وقت احساس بدبختی نمیکنم حسرت هم نمیخورم

پول از اول برا همه مهم بوده ولی از وقتی این بلایند دیتا اومد خیلی بدتر شد😂😂😂 لعنت بهت وینییی

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید