2777
2789
عنوان

❌من با عمم چیکار کنم

127 بازدید | 4 پست

بچه ها من پدر مادرم تو نوزادی جدا شدن با مامانبزرگ پدری زندگی میکنم 

خونه پر معتاد سه تا عمو یکیشون یه زن معتادم صیغه کرده 

ابجیم معلول 

بابامم معتاد بیکار 

مامانبزرگمم که سرطانی 

کلا از ایناست که به ما غذا نمیده من حق ندارم برم حتی اشپزخونه 

عمه بزرگم نمیدونم چشه میبینه ها شرایطو میبینه عمه کوچیکم بیشتر وقتا برا این که از گشنگی نمیریم مارو میبره خونش نگه میداره 

عید اومده بوده من خونه اون یکی عمم بودم یعنی حالم خیلییی بد بود در حدی که کارم به اورژانس کشید 

میگه اومدم خونه مامانم کار میکرد یکی نبود دستش بگیره 

ستاره میره دنبال عشق و حالش 

حتی خونه ما نمیاد 

مثلا معلم مملکته هروقت میام نیستش 

اخه نمیبینه واقعا حال سرپا موندن ندارم انقدر قرص اعصاب میخورم 

بخدا روحم نمیکشه دیگه حداقل نمک نپاشن رو زخمام 

دختر خودش تو خونه اروم سالم زندگی میکنه همه جا میشینه میگه ستاره کم داره 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

خدا بهتون آرامش بده 

چه خانواده ای داری چقدر سخته براتون🥲

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید

استارتر بچه ها هر دفعه کلی شما رو راهنمایی کردن شما خودت انگار نمیخوای از اون فضا و آدمای سمی جدا بشی و دل بکنی .کلا بکش بیرون از اون خانواده خواهرت هم بذار کهریزک هفته ای یا ماهی برو بهش سر بزن خودت هم خونه با چند نفر اجاره کن 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به دیگران توجه نکن فقط برو دنبال کار و مستقل شو برو خوابگاه راحت شو ، خواهرت تا چه حد معلولیت داره خواهر منم معلوله

با من از کنکور و نهایی حرف نزن من سر نهاییام این میومد تو ذهنم: + به من میگن بتمنی✨دل نمیدم سرسری✨با لباسای بق بقی🤧😂دل میبرم از هرکسی✨دخترمووووو ناز پری✨ اسمت چیه؟؟؟ گلپری🙋🏻‍♀️✨                                                                  نی نی یار عزیزم میشه بفرمایی چرا تاپیکای من در لحظه نمیان و باید منتظر بمونم تا منتشر شود؟ میفرمایید چرا کامنتای من تو هر تاپیکی ارسال نمیشن و نیم ساعت بابد منتظر بمونم تا منتشر شود/:💔🤲🏻

بیشتر ببینید

اینا همش تقصیر پدر بزرگ و مادربزرگته . نتونسته یه خونه و بچه هاشو تدبیر ومدیریت کنه همشون معتاد شدن . 

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید