2777
2789
عنوان

کسی به بچه سوم یا چهارم فکر کرده⁉️توهین ممنوع❌

| مشاهده متن کامل بحث + 3926 بازدید | 255 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی میگی مخالف نیاد ینی توقع داری هرکی بیاد بگه یالا بیار پس ینی تصمیمتو گرفتیولی خودت فکر کن ب چیز ...

من فقط دوتا هستن بیشتر نیستن ک با افغانی مقایسه بشه.گفتم توهین نشه بعضی توهین میکنن تا مخالفت

عزیزم بنظر خودت شرایط مالی متوسطت وقتی بچه هات بزرگ شدنم جوابگوعه ؟ اگه حوابت اره بود و ضرری ب ایندش ...

من شوهرم بیشتر سرمایه دار تا نقد دست.دوتا خونه ی ماشین ی مغازه تو برج طلافروشی ی زمین کشاورزی...نمیدونم اینا چطوری حساب میشن جز چ قشری

اینا همش برمیگرده به سبک زندگیتون. من به شخصه نه جسمی و نه روحی نمیتونم، ولی اگر اوکی هستی یمدت به خودت زمان بده ثبات در وضعیتت که ایجاد شد بعد تصمیم بگیرین

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
اینا همش برمیگرده به سبک زندگیتون. من به شخصه نه جسمی و نه روحی نمیتونم، ولی اگر اوکی هستی یمدت به خ ...

الان تصمیمم جدی نیس.. میگم بزارم پسرم مدرسه بره شاید تا اون موقع پشیمون شدم.اگه ناخواسته نیاد همین الانم دارم پشیمون میشم

من شوهرم بیشتر سرمایه دار تا نقد دست.دوتا خونه ی ماشین ی مغازه تو برج طلافروشی ی زمین کشاورزی...نمید ...

نمیدونم عزیزم با شورهرت صحبت کن بااین وضع اقتصاد و خواسته های بچه های این نسل سعی کن خودت تصمیم بگیری ک شرایط برات سخت میشه یا همون دوتا کافیه

من فقط دوتا هستن بیشتر نیستن ک با افغانی مقایسه بشه.گفتم توهین نشه بعضی توهین میکنن تا مخالفت

همین دوتارو به سرانجام برسون کیفیت زندگیشونو ببر بالا الان با دوره زمونه ی ما فرق داره هزینه های هزارتا چیز اضافه شده قبلا فقط بچه ها مدرسه میرفتن الان تا دلت بخواد کلاس و اموزشای مختلف 

میتونی به بچه بگی نه نرو؟ 

البته شما صلاحتو بهتر میدونی اما زندگی داریم تا زندگی ،بچه با نون خالی و غذای مونده هم بزرگ میشه میشه ده تارو هم اینجوری بزرگ کرد 

خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

کاشکی منم دو تا بچه داشتم از حرف و حدیث بقیه هم راحت می شدم

انشالله دامنتون سبز میشه.من پسرم با چله حدیث کسا باردارشدم..ی گروه داشتیم.همگی باردارشدن.همون ک بعد ۱۴ ۱۵سال ناباروری..یک ماه پیش اعلام کرد باردارشده