2777
2789

یه مدت زندگی سختی داشتم داداشم شغلش جوریه اسکلت مرغ زیاد داره ازش خواستم گاهی به من بده اوایل داد اما زنش فهمید دیگه نذاشت گفت عشق بچه من اینه این اسکلت بده سگا حالا ورق برگشت شوهرم وضع مالیش خوبه شغلشم هم تو ایران هم تو خارج از ایران حالا داداشم و زن داداشم منو تحویل میگیرن به بچه ها عیدی خوب دادن حالا داداشم ازم خواسته با شوهرم حرف بزنم واس کار شما بودین چیکار میکردین؟درآمد داداشم خیلی کم شده و اجاره اش هم بردن بالا ممکنه شغلش ازدست بده 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چقد کارشون زشت بوده ب نوعی ب شمام توهین کردنب قول خودتون شاید ورق دوباره برگشتاونوقت چی

اخه من رومم نمیشه به شوهرم بگم آخه خرج بچه هامو میده میگم نکنه بگه چقدر پرو

هعیی کار خدا رو ببین دنیا گرده 

خداروشکر دیگه کارتون لنگشون نیست 

کمک بکن یه کمک کوچیک اونم از روس انسانیت ولی زیاد هم کاری نداشته باش همچین ادم هارو حتی کمکشون هم کنی نمیفهمن و بعدا هم بد میشن 

ما آدما مدام در حال آزمایش و امتحان هستیم از جانب خدا. 

اگر بخواهیم تصمیمات و واکنش هامون رو طبق افکار و رفتارهای غلط و درست دیگران، پیش ببریم، ممکنه حال خوبی پیدا نکنیم و به اون درجه از رشد و کمال که انسان رو به خدا می رسونه، دست پیدا نکنیم. 

همیشه بهترین تصمیمی که رنگ و بوی خدایی داره، در زندگی ات پیاده کن، صرف نظر از اینکه دیگران کی هستند و چه کردند..... 

چون مهم فقط خودت و خدای خودت هست.

قطعاً خدا می بیند و جبران می کند.