2777
2789

من که از بیکاری میام اینجا و به نظرم اسی باید یه جور دیگه منظورشو بیان می کرد و می گفت کسانی که مغز اقتصادی دارن و مدام در حال تلاش و کوشش و تکاپو برای پیدا کردن راهکارهای  امد زا هستن وقت نمی کنن بیان نی نی سایت.مگر اینکه خب مثلا باباشون پولدار باشه و اینا فقط بخور و بخواب و مصرف کننده باشن یا حتی همسراشون.منم وضع مالی همسرم خدا رو شکر بد نیست منم توی خونه نشستم همش کار خاصی نمی کنم.و توی نی نی سایت می گردم.اگر شهر خودم بودم الان با خواهر یا پدر و مادری برادری کسی در حال بگو بخند بودم

بله همه ی ما مشکلاتی داریم پولدار بی پول نداره

دقیقا همینطوره.مشکلات فقط مالی نیستن که پول باشه حل بشن.مشکلات شخصیتی،اخلاقی،رفتاری،روحی،بیماری ها،جامعه،فرهنگ و ......

هرکسی به نوعی درگیره.

کاربر خانم هستم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من زنی که یه شوهر مهربون وبا ایمان داشته باشه که تمام سعی و تلاشش این باشه که روزی حلال بیاره سر سفره زنو بچش و زنی که با روی گشاده و اخلاق خوش با همسرش رفتار کنه و سعی کنه بچه هاشو به نحو احسن تربیت کنه ولو اون چیزی هم که انتظار داره اتفاق نیافته ،،،فقط تلاش منظورمه ،درد همو بفهمد و همیگدیکر رو درک کنند دنبال این نباشن که تو دعوا ها همدیگر رو مقصر نشون بدن به فکر آینده باشن ولی حرص آینده رو نخورند ،ثروتمندترین انسانهای جهان هستن،،،پول ضامن خوشبختی و آرامش هیچکس نیست و نخواهد بود با چشم های خودم دیدم که میگم 

دقیق من همین شرایط رو داشتم چیزی بالاتر از یه تیکه طلا هم دادم و برای خودمم همیشه بهترین دکترا و بیم ...

آدم تو زندگی همیشه مسائلی داره 

گاهی پول نداره

گاهی سلامتی نداره

گاهی دور و بریاش خوب نیستن 

گاهی از خودش راضی نیست 

گاهی بچش باعث عذابشه 

و...

واقعا ایول بهههههش.چطور شوهر کارخونه دار تور کرده😂منم موخوام

همکلاسی بودن. البته پسره بعد دانشگاه به خاطر کهولت سنت پدرش، مجبور شد بره کارخونه پدره رو بچرخونه. دوستم اصن چشمش دنبال پول پسره نبود. اصن نمیدونست پولداره. الانم که خونه و ماشین خریده با درامد خودشه. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
دقیق من همین شرایط رو داشتم چیزی بالاتر از یه تیکه طلا هم دادم و برای خودمم همیشه بهترین دکترا و بیم ...

در کل میگم پول چبز خوبیه برا مادر خودتم هر دفعه هدیه ببری خوشص میاد

هعی
عزیزم عالی به چی میگنالان اگه بخوای حتی مستاجر باشی جای خوب باید ماهی حداقل ۱۰۰ میلیون کرایه بدیمواد ...

من همسر صد صد و پنجاه درآمد داره و زندگیمون خوبه و مشکل مالی نداریم ‌ ملک  هم زیاد داریم

دیگه کسی با ماهیانه پونصد درآمد قطعا مستاجر نیست

عالی یعنی تو رفاه

هرجا اراده کنی بری و هرچی اراده کنی بخری

من مولتی میلیاردر منظورم نیست زندگی در رفاه منظورمه

شما ظاهرا خودت رو با مولتی میلیاردرها مقایسه میکنی 

دقیقا همینطوره.مشکلات فقط مالی نیستن که پول باشه حل بشن.مشکلات شخصیتی،اخلاقی،رفتاری،روحی،بیماری ها،ج ...

بیشتر هم آدم از دست اطرافیان میکشه 

پولدار باشی که حسادت بقیه هم باید تحمل کنی

دقیقا اون کاربری که میگه میان ولی نمیگن پولداریم همینه

هیچوقت از وضع مالیم صحبت نکردم چون برای خیلیا غیر قابل باوره و هم اینکه وقتی مردمم در رنج باشن نمیتونم از وضع خودم تعریف کنم 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...