2777
2789
عنوان

من چجوری ازدواج کنم با یه کارمند یا کارگر اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 4163 بازدید | 170 پست

اگه سطح مالی خوبی داشتید تو خونه پدرتون حتما با یکی ازدواج کنید که پولدار باشه در غیر این صورت اذیت میشید 

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدرم پول زیادی نداشت مادرم پیشش بود و الان با هم ساختن و همه جی دارن چقدر مادرم هوای پدرمو داشت و پدرم هم مادرم و هم مارو خوشبخت کرد 

عشق واقعی و بودن با یک ادم خوب حقیقتا لیاقت خیلی زیادی میخوادش که حتی ممکنه منم نداشته باشم نمیگم مادیات بده ولی خوشبخت نمیشین با این دیدگاه شک نکنین 

ادم نباید ازدواج کنه که فقرو تجربه کنه 

ادم اگ وضع خودش خوبه باید شوهرش عالی باشه وگرنه بشینه خونه پدرش بهتره

هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید
عزیزم چرا این حرف رو میزنی چرا نباید یک دختر با یک پسر با وضع مالی خوب بتونه ازدواج بکنه

ازدواج معامله نیس که من بخوام باهاش پیشرفت مالی کنم 

نظر من اینه که دوطرف باید تو یه رنج درامدی باشن حالا پسر یکم بیشتر نه زیاد 

چون واقعیت جامعه هستازدواج کم شدهپسرا دیگه تن به ازدواج نمیدن

تو همین تاپیک میچرخی به این نتیجه میرسی که واقعا کار عاقلانه ای میکنن ازدواج نمیکنن. مگه اینکه مغذ خر خورده باشن

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

اینجا کلا راجع به پول بحث نکن همه بهت میپرن منم خودم درامدم خوبه پدرمم وضعش خوبه تاپیک زدم که اینکه ...

دقیقا والا منم نمی‌فهمم چه اشکالی داره آدم با یه فرد پولدار ازدواج بکنه 

متوسط اکیه کارگر یا کارمند درامدش متوسط نیستپایینه

ببین شوهر من پولداره ولی آدم نیست ... معیار اصلیت پول نباشه...

وقتی خودت دستت ب دهنت میرسه با کارمند سالم ازدواج کنی میزنید ب شغل دوم درآمدتون بالا میره همه ک اول زندگی همه چی تمام نیستن...

سن ت اگه زیر ۲۵ هست ک حالا وقت داری بمون گزینه مناسب برات پیدا بشه

اینجا کلا راجع به پول بحث نکن همه بهت میپرن منم خودم درامدم خوبه پدرمم وضعش خوبه تاپیک زدم که اینکه ...

نه اون جوری هم میگن زنی ک خرج ندارع ارج ندارع چرا زن یه آدم گدا شدی و فلان🤣

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

من خودم دیدگاه پدرتو داشتممیگفتم حقوق زیر بیست تومن کنسله😂اگه وضع خانوادتون خوبه که خب مطعنا کسیم م ...

خب تو این زمونه زیر ۲۰ ت هم نمیشه زندگی کرد🤦🏻‍♀️ لعنت به باعثو بانیش

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بیشتر ببینید