2777
2789
عنوان

من چجوری ازدواج کنم با یه کارمند یا کارگر اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 170 پست
کی میگه خوشبخت نمیشم؟ همه عاشق و احساسی نیستن

خدا کنه بشین انشالله

وقتی پدر و مادر خودمو میبینم تنها دعام اینه که منم عاشق شم و عاشق زندگی کنم و عاشق بمیرم

گفتم که همه لیاقت رسیدن به این موهبت الهی رو ندارن منم شاید نداشته باشم بعضی ها مثل پدر و مادر خودم و خیلی ها خوش شانسن انشالله این شانس برای من و شمام اتفاق بیفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون قدیم بود مرد کار میکرد زن قناعت میکرد به همه چی میرسیدن

ببین پیامم دقت گفتی گفتم همه لیاقت نذارن💔

من پدرم خانوادش طردش کرده بودن و به دلیل بدهکاری بازداشت شد مادرم تمام النگو هاشو فروخت و پدرم ازاد شد پدرم الان شکر خدا وضع مالیش از تمام خانواده و خاندانش بهتره و برعکس اون ها به شدت هواشونو داره و حالا میفهمم چرا خدا هوای پدرم رو توی زندگی داره 

کی میگه خوشبخت نمیشم؟ همه عاشق و احساسی نیستن

خواستم بگم

پدرم از تمام خاندان و خانواده اش پول دار تر شده وقتی کل خانوادش طردش کردن مادرم پیشش بود وقتی پدرم بدلیل بدهکاری بازداشت شد مادرم پیشش بود تمام النگوهاشو فروخت مادرم و پدرم و ازاد کرد الان پدرم برعکس خانوادش هواشونو داره و بهترین ماشین و ...برای مادرم گرفته 

فقط امیدوارم کسیو پیدا کنین که خنده شما کادوی خودش باشه این دعای پدرم برای من بود