2777
2789
عنوان

من چجوری ازدواج کنم با یه کارمند یا کارگر اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 4184 بازدید | 170 پست
ناراحتم برای جامعه🥲 کاش درست بشهباردارم انقد نگران اینده بچمم ، خداکنه درست بشه همه چیزپدر مادر ک ت ...

انشالله نینیت صحیح و سالم بدنیا بیاد و سالم بغلش بگیری و بهترین آینده زو براش بسازی بنطزم برای آیندش طلا بخر بیمه باز کن براش وقتی به سن مورد نظر رسید بیمش کن نذار حسرت بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون خونه وسط‌شهز کلی پولشه که کارمند الان نمیتونه بخره مگر از قبل داشته باشه

شوهرم درامدش خوبه.. شغلش ازاده 

البته خوب واسه قبلا بود ن الان ک دلار شده بالای. ۱۰۰🤦🏻‍♀️

منظورم اینه می‌خواستیم خونه رو عوض کنیم نشد .. چون حقوقش فقط خرج یه زندگی معمولی با رفاه رو میداد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بیشتر ببینید
شوهرم درامدش خوبه.. شغلش ازاده البته خوب واسه قبلا بود ن الان ک دلار شده بالای. ۱۰۰🤦🏻‍♀️منظورم این ...

عزیزم بنظرم همین که خونه دارید واقعا عالیه انشالله تو زندگی به هرچی میخواید برسیذ

شوهرم درامدش خوبه.. شغلش ازاده البته خوب واسه قبلا بود ن الان ک دلار شده بالای. ۱۰۰🤦🏻‍♀️منظورم این ...

بله تورم خیلی زیاده و همه جیز گرون

الان یه خلقه بهای بخری ۱۰۰میلیون میشه

انشالله نینیت صحیح و سالم بدنیا بیاد و سالم بغلش بگیری و بهترین آینده زو براش بسازی بنطزم برای آیندش ...

ممنون عزیزم ، اره از الان طلا گرفتم براش.

شده زیر یک گرم میگیرم ولی نگه میدارم واسش رفته رفته خودش زیاد میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بیشتر ببینید
عزیزم بنظرم همین که خونه دارید واقعا عالیه انشالله تو زندگی به هرچی میخواید برسیذ

مرسی عزیزم ، اره هم خونه هم ماشین 

باردار شدم تصمیم گرفتیم خونه رو بزرگ تر کنیم نشد 

یعنی میشدا ولی میرفتیم زیر قرض ، حالا همسرم گف فرصت بده عوض میکنیم خونه رو..

خدا ب همه ی جوونا کمک کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
آفرین بهت به تو میگن مادر نمونه😁

😘😘😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
بله تورم خیلی زیاده و همه جیز گرونالان یه خلقه بهای بخری ۱۰۰میلیون میشه

🥲🥲 میشنوم غصه میخورم

داداشم ۱۹ سالشه ، میگ من هرگز ازدواج نمیکنم . نظریش رو اینه دختر مردم بدبخت میشه با من 

با این تورم حقم داره دیگ جوونامون نمیتونن مثل قدیم یه زندگی رو هندل کنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
🥲🥲 میشنوم غصه میخورمداداشم ۱۹ سالشه ، میگ من هرگز ازدواج نمیکنم . نظریش رو اینه دختر مردم بدبخت می ...

بابا ها باید کمک کنن

هرکی باباش کار کرده جمع کرده میتونه خوشبخت باشه

هرکی باباش بی فکر بوده نمینونه

قبلا باباها راحت میتونستن پولدار شن 

بابا ها باید کمک کننهرکی باباش کار کرده جمع کرده میتونه خوشبخت باشههرکی باباش بی فکر بوده نمینونهقبل ...

خدارو شکر نمیگم پولدار چون اینا دیگ ملاک پولداری نیست

ولی وضع بابام خوبه 

حالا مگ بابام مبخواد چیکار کنه ، یه خونه بده بهش با یه عروسی بگیره بقیش چی .. کلا زندگیا سخت شده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید