2777
2789

اومده ولی بیشتر خودمون مهمون بودیم

خوش ب سعادتت از مهمونی رفتنو مهمون اومدن بدم میاد

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ما چون کلا با هیچکس رفت و آمد نداریم برای همین انتظار هم ندارم کسی خونمون بیاد وقتی حتی تلفنی هم با کسی ارتباط نداریم

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

من با تمام طایفه شوهرقهریم وفقطم رفتیم خونه فامیلای من البته داداشم اینا همه یه شهردیگن همه خونه پدرم جمع میشیم کل روزارو

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

منم شهر غریبم.سفره هفت سین پهن کردم و همه چیش توش گذاشتم.ما رسممونه سفره بزرگ می ندازیم و مهمانها دور سفره می شینن.همین الان گریه ام تموم شد.هیچ مهمانی نیومد سر سفره هفت سینم بشینه.شوهرم هم که طبق معمول همش سر کاره.خودم تنها و یه سفره هفت سین پر از شکلات و شیرینی و اجیل😭😭😭