2777
2789
عنوان

جهنمی به اسم دوران پشت کنکور🙂💔

112 بازدید | 13 پست

دوساله پشت کنکورم و تلاشی هم نکردم بخاطر ترس از شکست

وضع مالی خوبی داریم ولی بهم پول نمیدن!تا جاییکه یه تیکه طلا داشتم فروختم و برای خودم لباس خریدم و پول شارژ هم به زور میدن بهم

خونمون اشغال دونیه هرکسی میاد خونمون میگه وایییی شما وضع مالیتون خوبه خونتون رو درست نمیکنید چرا و من فقط بغض میکنم و خجالت میکشم

پدرم همش بهم فحش های بدجور میده چون عصبیه و قرص مصرف میکنه،مدام غیبت مردم رو می‌کنه و مارو سرزنش می‌کنه و میگه کسی رو راه ندین توی خونه

مادرم به شدت خسیس و هیچوقت مهر مادری ازش ندیدم

همش باهم دعوا میکنن پدرومادرم

خسته شدم خدایا خسته شدم🥺🥺🥺🥺😔

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

هعی خدا

عزیزم هنوزم فرصت هست بشین بخون

ی اتاقم بسته داشته باشی

من انقد ازینا دیده بودم خودمو عادت دادم 

تمرکز میکردم تو سر و صداهم و بی صدا میخوندم

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هعی خداعزیزم هنوزم فرصت هست بشین بخونی اتاقم بسته داشته باشیمن انقد ازینا دیده بودم خودمو عادت دادم ...

شما چی قبول شدین

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

ای جانم دورت بگردم مهربونم🫂عب نداره مطمئنم قبول شی رفتارشوت عوض میشهبرو کتابخونه ببینی بقیه میخونن ...

🥺💔چطوری برم آخه پول نمیدن ک

اومدم بگم خیلی سختهباید تجربه اش کنی که بفهمیایشالا نتیجه تلاش هاتو ببینی :)

ممنونم😔میبینم انقد پدرومادرا بچه هاشونو دوست دارن دق میکنم

کنکوری چه سالی هستی؟

دوساله پشت کنکورم

اخه یجا گفته بودی ۴ ساله بعد سن ات هم ۲۴ بود گفتم شاید مثل من کنکوری ۹۹ باشی یا شایدم ۹۸

نه 24سالمه ولی قبلش اصلا مدرسه نمی‌رفتم یعنی بعداز چند سال دیپلم گرفتم و تصمیم گرفتم پشت کنکور بمونم و درس بخونم

👌👌 انشاالله که موفق باشی عزیزم🤍

ممنون💔