2777
2789
عنوان

دارم کباب میشم بیاین نجاتم بدین

194 بازدید | 14 پست

خانم ها من از یکی از دوستانم شنیدم اگر نوره بگیرم بزن بدنم هم مو بره هم سرمای بدن و خارج می‌کنه 

موهای بدنم و برد لابد خاصیت هم داشت

اما این رو زیاد گذشتم یه دستم کامل پوستش رفته زمان از بین بردن موش هم با میشه کشیدم الان دستم میسوزه عین تیم ملی بگین چه غلطی بکنم فقط دارم مثل مرغ در حال سرخ جز میخورم قرمز شده میسوزه احساس میکنم این هفت لایه پوست شده یه لایه

گفتار نیک پندار نیک کردار نیک در جهان یک راه درست است که ان راه راستیست✨🌛

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم من همین کارو البته با دوره نه با یه چیز دیگ رو بیکینی انجام دادم کلا زخم شده و بود دقیقا حال شما رو داشتم هر نیم ساعت یک ساعت یک بار روغن زیتون میزدم هم سوزشش و می‌انداخت هم درد زخم و کم میکرد یک روز و نیم روغن زیتون زدم بعد کامل خوب شد شما ام امتحان کن 

یه مسافر کوچولو دارم توراه خدا سلامت برسونه بهمون 🧿🥺

حالا اینها به کنار بوی بدش رو چطور تحمل کردی پهلوان

حالا بوشو نگفتم اگر می‌دونستم انقدر بد بو و عذاب آور اصلاً نمی‌زدم

گفتار نیک پندار نیک کردار نیک در جهان یک راه درست است که ان راه راستیست✨🌛