2777
2789
عنوان

شرایط این خواستگار چطوره

215 بازدید | 24 پست

از همه لحاظ خوبه 

از لحاظ اعتقاداتی خوبه 

خانواده سر شناس و معروفی داره 

خودشم پسر آروم و سر به زیری هست 

خونه و ماشین هم داره 

از لحاظ مالی هم اوکیه 

اخلاق و اینام خوبه 

تنها مشکل اینه 12 سال تفاوت سنی داریم 

من خودم 19 دانشجو معلم 

از نظر خانواده هم عالی 

پدرم هم پولداره 

قیافم هم خوبه 

شما بودید قبول می‌کردید ؟

اگر نه چرا؟

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

منم با همسرم ۱۲ سال اختلاف سنی داریم واقعا کودک درون جفتمون بشدت فعاله ولی نمیتونم این نسخه رو برای همه بپیچم ک چون ما خوبیم پس اختلاف سنی زیاد خوب خواهد بود ‌ شما باید باهاش بیشتر ارتباط بگیری تا بهتر روحیاتش رو بشناسی 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یکم باهاش برو و بیا ببین اخلاقش چجوریه

طرف ما اینجوری نیست 

میان خواستگاری باید جواب مثبت یا نه بدی 

اگر مثبت بود میری عقد میکنی

منم با همسرم ۱۲ سال اختلاف سنی داریم واقعا کودک درون جفتمون بشدت فعاله ولی نمیتونم این نسخه رو برای ...

حس میکنم خیلی بچه هستم 

نمی‌دونم گلم تصمیم با توئه 

مهم تر از هر چیزی خود طرفه به شرایط بستگی داره ما تو شرایط تو نیستیم و اینکه سن و سال برات مهمه یا نه من شخصا چیزی خوشم نیاد کسی نمیتونه تو دلم حاش کنه بخودت بستگی داره 

حس میکنم خیلی بچه هستم

چرا این حس رو نسبت به خودتون دارید؟

یعنی به نظرتون اینجوریه ک فعلا در خودتون زندگی متاهلی رو نمیبینید؟

البته ک سنتون واقعا کم هست و اگر این تفکر رو هم دارید به نظرم سریع در مورد ازدواج تصمیم نگیرید و به خودتون زمان بدید 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید
طرف ما اینجوری نیست میان خواستگاری باید جواب مثبت یا نه بدی اگر مثبت بود میری عقد میکنی

اها

خب خودت ببین به نظر ادم خوبیه اگه بتونین همو درک کنین عالیه 

تو جلسه خواستگاری باهاش حرف زدی؟؟؟

چرا این حس رو نسبت به خودتون دارید؟یعنی به نظرتون اینجوریه ک فعلا در خودتون زندگی متاهلی رو نمیبینید ...

حس میکنم از پس زندگی متاهلی بر نمیام 

ولی از یه طرف میگم همچنین شرایطی دیگه پیش نمیاد 

اهاخب خودت ببین به نظر ادم خوبیه اگه بتونین همو درک کنین عالیه تو جلسه خواستگاری باهاش حرف زدی؟؟؟

حرف زدم 

یه کلیات رو فهمیدم فقط