2777
2789
عنوان

برای چشم نظر چی بخونم دارم میمیرم ازسردرد

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 55 پست
کی این خرافات ها تموم میشه!!!!

هروقت ک شما نیایین توتاپیک ماها چرا همه جاهستید اه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی این خرافات ها تموم میشه!!!!

توقران چشم زخم اومده 

خرافات به چیزای دیگه میگن نه چیزی که توقران هم هست اگه قران رو قبول نداری که دیگه بحثی ندارم باشما

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ادامه بده موفق باشی 😂

سردرد دارم رو مخ منن همه ازاینور خرافات خرافات😂

توقران چشم زخم اومده خرافات به چیزای دیگه میگن نه چیزی که توقران هم هست اگه قران رو قبول نداری که دی ...

یه ذره علمی به مسائل نگاه کن

با عقل و استدلال ت ببین اینکه یه نفر چشم بزنه اصلا شدنی

تو فیزیک خوندی دیگه کار میشه انرژی ضربدر جابجایی

هیچ نیرو و انرژی ای در فرایند چشم زدن وارد نمیشه که بخواد کاری در اثرش انجام بشه 

اگرم میخوای بدون در نظر گرفتن عقل و علم و قوانین ی که دنیا هست صرفا بدون دلیل به چشم زدن اعتقاد داشته باشی، موفق باشی 

یه ذره علمی به مسائل نگاه کنبا عقل و استدلال ت ببین اینکه یه نفر چشم بزنه اصلا شدنیتو فیزیک خوندی دی ...

علمیشو بگو بدونم خب 

چرا بعضی وقتاادم میره جایی بعدش چپه میشه 

علمیشو بگو بدونم خب چرا بعضی وقتاادم میره جایی بعدش چپه میشه

دلیل ش بسته به مورد خیلی چیزها میتونه باشه 

ولی قطعا چشم خوردن نیست چون اصلا شدنی نیست که یه نفر با فکر ش باعث بشه حال من نوعی بد بشه 

اگر شدنی ه یه ماه بهت وقت میدم منو چشم بزن، ببینم می تونی 😁

با چشم نظر و این چیزها می خواهی بچه بزرگ کنی؟ خب شب دیر خوابیدی ساعت خوابت به هم خورده. و هر کسی هم 5 بخوابه و 8 بیدار شه سردرد داره. دیگه این یه منطق ساده است.
تازه حالا توی بارداری خوابت به هم می خوره. بعضی شبا خوابت نمی بره به کل. توی روز می خواهی از خواب بمیری دور از جون. همه طبیعی هست به خاطر تغییر هورمون ها. 

خودت رو بیار توی مسیر عقل و منطق. توی این دوره زمونه بچه مادر قوی و منطقی می خواد. اگر فکر و ذکرت رو نبری سراغ منطق خیلی ظلم می شه به بچه ات. 

دلیل ش بسته به مورد خیلی چیزها میتونه باشه ولی قطعا چشم خوردن نیست چون اصلا شدنی نیست که یه نفر با ف ...

خخخ حدیث داریم که بیشتر مرگ ومیر بخاطر چشم زخمه 

منم عین توقبول نداشتم ی بلای بدی سرم اومد ۳ شب بیهوش بودم بعد اون دچار تشنج شدم اعتقادپیداکردم حتی نفهمیدن دکترا بخاطر چی بود 

همه چیو ادم نباید تجربه کنه تا اعتقادپیداکنه

با چشم نظر و این چیزها می خواهی بچه بزرگ کنی؟ خب شب دیر خوابیدی ساعت خوابت به هم خورده. و هر کسی هم ...

شمالازم نکرده به من درس بدی  بیابرو خداروزیتو یجادیگه حواله کنه

خخخ حدیث داریم که بیشتر مرگ ومیر بخاطر چشم زخمه منم عین توقبول نداشتم ی بلای بدی سرم اومد ۳ شب بیهوش ...

من دارم از عقل و استدلال و قوانین علمی میگم 

تو میگی حدیث گفته

حدیث هر چی بگه باور میکنی یا با عقل خودت می بینی اصلا شدنی ه یا مخالف همه ی اصول علم و قوانینی ه که دنیا داره باهاش کار میکنه؟ 

من دارم از عقل و استدلال و قوانین علمی میگم تو میگی حدیث گفتهحدیث هر چی بگه باور میکنی یا با عقل خود ...

شما وقتی میخای یچیزیو رد کنی باید برای حرف خودت دلیل منطقی داشته باشی میگی نه این نه اون نمیشه ک که 

شما وقتی میخای یچیزیو رد کنی باید برای حرف خودت دلیل منطقی داشته باشی میگی نه این نه اون نمیشه ک که

من دلیل منطقی ش رو گفتم 

طبق قانون فیزیک

کار مساوی انرژی ضربدر جابجایی، تو فرایند چشم زخم نه نیرو وارد میشه و نه انرژی صرف میشه 

پس کاری هم انجام نخواهد شد، شدنی نیست