2777
2789
عنوان

برای چشم نظر چی بخونم دارم میمیرم ازسردرد

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 55 پست
عزیزم میگرن نداری؟؟بخاطر اینکه تنظیم خوابت بهم خورده بیشتر اینجوری شدی چهار قل و آیت الکرسی رو بخونس ...

ممنون عزیزم 

ن میگرن ندارم داروی تشنج فقط مصرف میکنم تشنج کنترل شده دارم ..

ازالان نگرانم بچه بدنیا بیاد یکارکنم بیخوابی سردرد میاره واسم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خریدی بشکن اگر بلد نیستی..دور سرت بچرخون بزن پشتت بگو هر کی چشم کرده در بیاد به این تخم مرغ اسم بگو ...

باش ممنون عزیزم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ممنون عزیزم ن میگرن ندارم داروی تشنج فقط مصرف میکنم تشنج کنترل شده دارم ..ازالان نگرانم بچه بدنیا بی ...

اهان یه کار دیگه نمک بریز تو راه آب تو سینک یکی یکی اسم بگو بعد آب رو باز کن بشوره ببره نمک رو

اهان یه کار دیگه نمک بریز تو راه آب تو سینک یکی یکی اسم بگو بعد آب رو باز کن بشوره ببره نمک رو

چجالب اولین باره میشنوم اینو ممنون گلم 

همین الان ۴ قل خوندم یه عطسه ای کردم سرم سبک شد خیییلی من میگم چشم زخمه اینا 

همین الان ۴ قل خوندم یه عطسه ای کردم سرم سبک شد خیییلی من میگم چشم زخمه اینا

چون گفتی سردرد و چشم هست مطمئن شدم نظر هست .من شوهر خواهر اعتقاد نداشت به تخم مرغ یبار چشمش همینطوری آب میومد خواهرم زنگ زد شکوندم تو دوثانیه خوب شد از اون به بعد اعتقاد پیدا کرده دستم سبک هست تو شکستن

چون گفتی سردرد و چشم هست مطمئن شدم نظر هست .من شوهر خواهر اعتقاد نداشت به تخم مرغ یبار چشمش همینطوری ...

چجالب