2777
2789
عنوان

بنظرتون تئوری عشق اول مردا درسته لطفا اقایون هم جواب ب ن

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 46 پست
خودش گف راجع بهش براتون؟؟

اره دوست که بودیم همه چیو گفت خیلی میخواستش دختره میره ازدواج میکنه فامیلم هستن

گاهی تو مهمونیا همو میبینن 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای چ بددددد تو ۹ سال فراموش نکرده🤦🏻‍♀️

نه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
بیشتر ببینید
یادش نرفته؟یا هنوزم دوسش داره؟

گاهي یادش میوفته 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
اجبار منو تا این مرحله کشونده به اینده امیدوارم و خدا پناهمهفکر نمیکردم تا همینجاشم‌دووم بیارم امید ...

انشاا.. خدا بهترین ها رو براتون رقم بزنه😊🤲

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است🌻💚

چطور؟؟

تجربه اول و عشق اول همیشه خوب نیست که به یاد بمونه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید
انشاا.. خدا بهترین ها رو براتون رقم بزنه😊🤲

فدای شما عزیز دلم

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
بیشتر ببینید
میدونی الان شوهر من یه نمونشهاون دختر زیبا بودچون نرسیده بهش تشنشه بخدا که اگه میرسید الان از هم متن ...

دقیقا چون نرسیده دست نیافتنی شده براش تشنشه 

هر عشقی بنظرم تبدیل به عادت میشه به مرور

بله منم موافقم عشق درصورتی عشق باقی میمونه که به هم نرسن

تُنسى كأنَّكَ لم تَكُنْ ، تُنسى كمصرع طائرٍ

میدونی الان شوهر من یه نمونشهاون دختر زیبا بودچون نرسیده بهش تشنشه بخدا که اگه میرسید الان از هم متن ...

آره نرسیدن قشنگ تره دیگه تو ذهن آدم عشق بد نمیشه و همیشه ازش تصور خوبی داری اینه که قشنگه🥰😊

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است🌻💚

شما زنها همتون احمقی و تا به مرد بهتون پیشنهاد میده و ازتون تعریف می‌کنه  هوایی می‌شید 

خوبه منم این طور حرف بزنم 

همه مردان رو با یه چوب نزنید 

اون مردی که به زنش خیانت می‌کنه 

با مرد که نمی‌خوابه 

یه زنی هم جنس خودتون بهش راه میده 

خوبه منم بگم زنها دنبال پولن عاشق پولن نه مرد 

خوبه منم بگم زنها عاشق یه جسم دراز هستن 

خوبه بگم زنها همه وقتی سیر میشن 

بابا هی نکوبید تو سر ما مردا 

مردا به سوراخ دیوار رحم نمیکنن به سگ ماده رحم نمیکنن 

خودتون رو جمع کنید هر طور دوست دارید می پوشید می‌چرخید قهقه میزنید بهتون بگن بده نکن 

میگید به خودم مربوطه 

آقا مردا از دیدن لذت میبرن 

زنها از خود آرایی 

دقیقا چون نرسیده دست نیافتنی شده براش تشنشه هر عشقی بنظرم تبدیل به عادت میشه به مروربله منم موافقم ع ...

برام دعا کن عزیزم هر جا هستی دلت شاد

بیشتر ببینید
آره نرسیدن قشنگ تره دیگه تو ذهن آدم عشق بد نمیشه و همیشه ازش تصور خوبی داری اینه که قشنگه🥰😊

حقیقتا همینطوره

همیشه گفتن دوری و دوستی

آدما بهم نزدیک که میشن گند میزنن متاسفانه

بیشتر ببینید
حقیقتا همینطورههمیشه گفتن دوری و دوستیآدما بهم نزدیک که میشن گند میزنن متاسفانه

بله باهاتون موافقم 

اینطوری عشق تو ذهن آدم مقدس میمونه😊

بله باهاتون موافقم اینطوری عشق تو ذهن آدم مقدس میمونه😊

دقیقا

شوهر من ۴بار خواستگاریم اومد ولی قدرمو ندونست هیچ وقت همیشه چشم و دلش جای دیگه بود متاسفانه مطمئنم روزی خواهد فهمید که همه چیرو از دست داده

چون ادم درست نیست حقیقتا

بیشتر ببینید