زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
همسرم خیییلیییی منو میخواد و دوسم داره ولی عشق اولشو یادش نرفته قشنگ حس میکنم
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
اگه به اون عشقه نرسن اره ولی میبینی بعضی وقتا عشق تبدیل به نفرت میشه این کجاش دیگه فراموش نمیشهدرکل ...
میدونی الان شوهر من یه نمونشه
اون دختر زیبا بود
چون نرسیده بهش تشنشه بخدا که اگه میرسید الان از هم متنفر بودن
شوهر من آدم نادرستیه ذاتش خرابه
با هر کیم ک ازدواج میکرد ذات خائنی داشت
شنیدی میگن عشق یعنی نرسیدن!؟
موافقی با نظرم؟!
زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
اگه به اون عشقه نرسن اره ولی میبینی بعضی وقتا عشق تبدیل به نفرت میشه این کجاش دیگه فراموش نمیشهدرکل ...
میدونی الان شوهر من یه نمونشه
اون دختر زیبا بود
چون نرسیده بهش تشنشه بخدا که اگه میرسید الان از هم متنفر بودن
شوهر من آدم نادرستیه ذاتش خرابه
با هر کیم ک ازدواج میکرد ذات خائنی داشت
شنیدی میگن عشق یعنی نرسیدن!؟
موافقی با نظرم؟!
چطور تونستین قبول کنید؟ آخه آدم خیلی اذیت میشه و اعتماد به نفسش رو از دست میده😔
اجبار منو تا این مرحله کشونده به اینده امیدوارم و خدا پناهمه
فکر نمیکردم تا همینجاشمدووم بیارم امید دارم که در آینده راهمو از شوهرم جدا کنم