2777
2789
عنوان

بنظرتون تئوری عشق اول مردا درسته لطفا اقایون هم جواب ب ن

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 46 پست

اگه به اون عشقه نرسن اره 

ولی میبینی بعضی وقتا عشق تبدیل به نفرت میشه این کجاش دیگه فراموش نمیشه

درکل بنظرم ادما تو عشق نامحدودا و من عقیده ای به عشق اول ندارم

تُنسى كأنَّكَ لم تَكُنْ ، تُنسى كمصرع طائرٍ

جسارتا میتونم بپرسم چندساله ازدواج کردین؟؟

من ۹سال

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور؟از خودش شنیدین؟؟

اره 

یکیش داییمه

هنوز ک هنوزه هر وقت باهم بیریم بیرون دوتایی از عشق اولش میگه برام

نکه زنداییم رو دوست نداشته باشه ها داره خیلی هم داره ولی میگه اگه اون بود زندگیم یجور دیگه بود

حکایت زندگی منهشوهرم درگیرشه متاسفانهپی عشق اولشهبقولی مرغ همسایه براش غازه داستان ها داریم تو این‌ز ...

چطور تونستین قبول کنید؟ آخه آدم خیلی اذیت میشه و اعتماد به نفسش رو از دست میده😔

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است🌻💚

به نظر من اره 

همسرم خیییلیییی منو میخواد و دوسم داره ولی عشق اولشو یادش نرفته قشنگ حس میکنم 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

عشق فقط یکبار اتفاق میفته بار دومی وجود نداره اونیکه فراموش شه عشق نیس

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

اگه به اون عشقه نرسن اره ولی میبینی بعضی وقتا عشق تبدیل به نفرت میشه این کجاش دیگه فراموش نمیشهدرکل ...

میدونی الان شوهر من یه نمونشه

اون دختر زیبا بود

چون نرسیده بهش تشنشه بخدا که اگه میرسید الان از هم متنفر بودن

شوهر من آدم نادرستیه ذاتش خرابه

با هر کیم ک ازدواج میکرد ذات خائنی داشت

شنیدی میگن عشق یعنی نرسیدن!؟

موافقی با نظرم؟!

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
بیشتر ببینید
اگه به اون عشقه نرسن اره ولی میبینی بعضی وقتا عشق تبدیل به نفرت میشه این کجاش دیگه فراموش نمیشهدرکل ...

میدونی الان شوهر من یه نمونشه

اون دختر زیبا بود

چون نرسیده بهش تشنشه بخدا که اگه میرسید الان از هم متنفر بودن

شوهر من آدم نادرستیه ذاتش خرابه

با هر کیم ک ازدواج میکرد ذات خائنی داشت

شنیدی میگن عشق یعنی نرسیدن!؟

موافقی با نظرم؟!

بیشتر ببینید
چطور تونستین قبول کنید؟ آخه آدم خیلی اذیت میشه و اعتماد به نفسش رو از دست میده😔

اجبار منو تا این مرحله کشونده به اینده امیدوارم و خدا پناهمه

فکر نمیکردم تا همینجاشم‌دووم بیارم امید دارم که در آینده راهمو از شوهرم جدا کنم

بیشتر ببینید