2777
2789
عنوان

بشدت پشیمونم و ناراحت

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 28 پست
گذشته ها گذشته

خب همکلاس هستیم این یک 

دوست دارم از دلش درییارم ولی گاردش خیلی بالاعه نسبت بهم چون چندین بار دعوا شد و تخریب شخصیتیش کردم و میگفت تاحالا کسی همچین حرفایی نزده

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم
پس راضی اید به خواهر مادر خودتونم دست درازی بشه و اون از خودش نتونه دفاع کنه بقیه هم بگن بماچه؟بعضی ...

ایشون از نظر نگرانی نگفته گویا به اون دوست معمولی حس هایی داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ایشون از نظر نگرانی نگفته گویا به اون دوست معمولی حس هایی داره

حس چیه بابا

میخوام از دلش دربیارم  خودش گفت دلشو شکوندم 

لاشی بودنشو از کجا فهمیدین؟

چونکه صد در صد یه کرمی ریخته که همچین حرفی در اومده ازش

بعدشم جهت جمع کردن خودش یا دوستاش گفت کتشو اویزون میخواسته بکنه

اینقدر از این عوضی ها دیدم که به بهانه های مختلف میخوان طرفو لمس یا دستمالی کنن

چونکه صد در صد یه کرمی ریخته که همچین حرفی در اومده ازشبعدشم جهت جمع کردن خودش یا دوستاش گفت کتشو او ...

دختره که این موضوع رو گفت من ذهنم درگیر بود

تا یکی دو هفته بعد از دوست دختره پرسیدم قضیه چی بود . چون دختره میگفت دوست معمولی من ، دستشو گذاشته رو شونه دوستش که دختره 

و منکه سوال کردم ازش دوست دختره گفت اصلا همچین چیزی نبوده و دوست معمولی من فقط کتشو اویزون کرده پشت صندلی و هیچ کاری نکرده بنده خدا

دختره که این موضوع رو گفت من ذهنم درگیر بودتا یکی دو هفته بعد از دوست دختره پرسیدم قضیه چی بود . چون ...

شایدم دختره میخواسته‌تورو از پسره دور کنه

اینم میشه برداشت کرد

با توجه به اینکه الان نزدیک شده به پسره 

و دوستش گفته همچین چیزی نبوده

میشه که به پسره حس داشته ، بعد شما دوست بودین ترسیده که از دوست فراتر برین اینکارو کرده

ایییی دختره‌ی کثثثث..

شایدم دختره میخواسته‌تورو از پسره دور کنهاینم میشه برداشت کردبا توجه به اینکه الان نزدیک شده به پسره ...

اصن نمیدونست من و پسره دوستیم . تو دانشگاه نشون نمیدادیم