2777
2789
عنوان

پریود نشی یه درده بشی هم یه درده

84 بازدید | 6 پست

چقدر ما خانوما مظلومیم 

جسممونم کلی سختی می‌کشه

تنبلی تخمدان شدید دارم چندساله یه دو سه ماهی میشد پریود  نشدم اصلا و خب نگرانم بودم باز اما دردی نداشت 

ولی الان که شدم دلم داره می ترکه از دردددد 

تلافی چندماهو داره درمیاره رحمم 

حالا باید برم پاشم غذا هم درست کنم بعدم درس بخونم هعی خدا

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

بشی یه درده نشی چندین درد که باید این دکتر و اون سونو و این یکی ازمایش و  اینا بری ولی وقتی میشی میخوری و میخوابی و میگی بد حالم تا بهت برسن و یه هفته کیف میکنی ازت توقع غذا و تمیز کاری و اینا هم ندارن 

این داستان دوباره تو شروع دوره یائسگی هم واسه ما خانما هست 

چند ماه نمیشیم ، یهو شدید میشیم ، ماه بعدش در حد لکه بینی 

و مدام بلاتکلیفی و نگران 

سوای اینکه باید خیلی مراقب بارداری باشی اگه قصد بچه دار دن نداری 

من الان تو این وضعیتم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بشی یه درده نشی چندین درد که باید این دکتر و اون سونو و این یکی ازمایش و اینا بری ولی وقتی میشی میخ ...

اره اینم هست خودمم کلا درگیر چندساله درگیر دوا و دکترم ولی متأسفانه برای داداشم باید آشپزی کنم و نمیتونم بگم پریودم چون روم نمیشه😬

این داستان دوباره تو شروع دوره یائسگی هم واسه ما خانما هست چند ماه نمیشیم ، یهو شدید میشیم ، ماه بعد ...

ای وای چقدر وحشتناک 

به اونموقع فکر می کنم غمم میاد اصلااا 

مجردم عزیزم ولی خب ازدواج کنم بچه دوست دارم برای همین باید پیگیر باشم تنبلیه کار نده دستم اصلا همه چیمو داغون کرده

ای وای چقدر وحشتناک به اونموقع فکر می کنم غمم میاد اصلااا مجردم عزیزم ولی خب ازدواج کنم بچه دوست دار ...

ایشالا که ازدواج هم کردی راحت و بدون سختی باردار میشی 

یکی از مهمترین چیزها واسه بارداری دور بودن از استرس و اضطراب هست