2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا زندانی شده

یکی ازش شکایت کرده ک دوسال پیش منو زده تو دادگاه ک داداشمو دید گفت این نبوده و رضایت داد بازم دادگاه قبول نکرد و میگه جنبه عمومی داره فرستادش زندان

یکی ازش شکایت کرده ک دوسال پیش منو زده تو دادگاه ک داداشمو دید گفت این نبوده و رضایت داد بازم دادگاه ...

چه عجیب 

جنبه ی عمومی جرم زماني هست که جرمی اتفاق افتاده باشه ویکی از این ها باشه قتل، سرقت مسلحانه، آدم‌ربایی، قاچاق مواد مخدر

پنج بار بگو    منوچهر با یه بقچه پر تربچه، توی باغچه، خورد پیازچه!

اگر جرمش جنبه‌ی عمومی داره کاری نمیشه کرد 

ان شاءالله وقتی آزاد شدن راه درست زندگی رو انتخاب کنن

چه عجیب جنبه ی عمومی جرم زماني هست که جرمی اتفاق افتاده باشه ویکی از این ها باشه قتل، سرقت مسلحانه، ...

ب اتهام ضرب و جرح گرفتن با اینکه شاکی میگه کار این نبوده قاضی لج کرده 

ب اتهام ضرب و جرح گرفتن با اینکه شاکی میگه کار این نبوده قاضی لج کرده

قاضی نمیتونه لج کنه  بر اساس مستندات و مدارک قضاوت میکنه  اگر اینطور باشه که ب خاطر دوستی یا دشمنی قضاوت کنند که باید مردمی که روزانه باهاشون کل کل میکنن بندازن زندان

قاضی نمیتونه لج کنه بر اساس مستندات و مدارک قضاوت میکنه اگر اینطور باشه که ب خاطر دوستی یا دشمنی ق ...

جز شکایت طرف هیچ چیزی نیست اینم ک رضایت داد اشتباه نامه هم داد بازم ازادش نکرده میخوام وکیل بگیرم شاید اون سر در بیاره از کارش