2777
2789
خب خداروشکر بدون هیچ حرفی بلاکش کنننن تورو واسه رابطه میخواد

اره ولی ی مشکلی هس ام قبل ازشناخت گفت یهویی عکس بده ک ببینمت و منم عکس ازقبلن ک پوشیده بودو دادم وگفت قبول نیس اینا خلاصه اصرار کرد منم عکس سرلخت خودمو دادم بنظرت میتونه کاری کنه؟ نود نبود ولی عکس سرلخت من بودش😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوب حقیقتا زیاد بچه بازی درمیاره مثللن میگه بری خودمو میکشم فلان میکنم🤦🏻‍♀️یا نمیبخشمت قلبمو شکوند ...

بی تفاوت باش نه بگو خودتو بکش نه بگو نکش.

فقط بگو کات.

بچه پررو چه میگه نود بده

بی تفاوت باش نه بگو خودتو بکش نه بگو نکش.فقط بگو کات.بچه پررو چه میگه نود بده

خوب اگر خودشو بکشه خونش گردن من میفته ازاین میترسم

خیلی پروعه پیاهاشو فرستادم اینجا ولی نمیاد نمیدونم چرا

دقیقاا اخه بچه۱۹ساله چ ب نود اینا😅💔

خوب اگر خودشو بکشه خونش گردن من میفته ازاین میترسمخیلی پروعه پیاهاشو فرستادم اینجا ولی نمیاد نمیدونم ...

خونش گردن تو نمیافته مطمئن باش بیشتری ها الکی میگن.

در ضمن این بچه پررو چون چیزی ازت نداره و نمیتونه نگهت داره تهدید به خودکشی میکنه اون نود رو هم میخواد که بعدا باهاش تهدیدت کنه تو رابطه بمونی و خلاصه عاشق نیست برای یچیز دیگه است.

میگه خودمو میکشم بخاطر اینکه از احساساتت سواستفاده کنه

کات کن ببین چجوری دوباره رل میزنه

اره ولی ی مشکلی هس ام قبل ازشناخت گفت یهویی عکس بده ک ببینمت و منم عکس ازقبلن ک پوشیده بودو دادم وگف ...

بیخیالش.

مهم ترین چیز تو رابطه امنیت روحی و روانیه که نداری.

اگه باهاش تهدیدت هم کرد کتک بابات بهتر از تو رابطه ات با اینه.

مشخصه قصدش سواستفاده است

ای خاکبرسر هولش کنم مگه زنشی که بهش عکسای نود بدی بلاکش مرتیکه هول رو من یه رل داشتم همینجوری بود بل ...

به خدا بریا شوهر هم نباید عکس نود فرستاد، فردا طلاق گرفتن پخشش میکنه 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂بگو چ گیرها بدم گ سردشه😂😂😂چی بگم بهش

روزی پنج شیش بار بگو کی میای خواستگاریم

هر بهونه ای اورد کار ندارم و اینا بگو مهم نیست بیا فقط بیا 

بعد برو عکس لباس بله برون پیدا کن چند تا براش بفرست بگو به نظرت کدوم از اینا قشنگه برای بله برونمون چند تا دیگه پیدا کن بگو کدوم برای خواستگاری خوبه میخوام برم پارچه بخرم بدم بدوزن تا میای اماده باشه همه چی😂😂