2777
2789

حداقل یه نشونه   

🥲

بگید انجام بدم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید

شب احیا تو مسجد دلم خیلی شکسته بود  ، به یه دختر بچه موقع قرآن به سر گفتم عزیزم برام دعا کن

صبح پاشدم یه نشونه دیدم

روزای بعدشم همینطور

خداروشکر

فقط در حد نشونع بود

انشااله همه حاجت روا بشیم

هممون خوشگلیم 🥰مهم اینکه کی نگاهمون میکنه....

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شب احیا تو مسجد دلم خیلی شکسته بود ، به یه دختر بچه موقع قرآن به سر گفتم عزیزم برام دعا کنصبح پاشدم ...

😍

ان شاءالله 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید
نماز جعفر طیار بخون ی مدت

چطوریه عزیز🥲؟

بیشتر ببینید
صدتا زیارت عاشورا و صدتا ایت الکرسی خوندم حاجت گرفتمچله جوشن کبیر

یکدفعه خوندین ؟ پشت سر هم ؟

بیشتر ببینید
نه پشت سرهم نخوندم

تو یک روز ؟

بیشتر ببینید

هنو معجزه ندیدم به اون صورت ولی خیلی خوبیا دیدم 

با استغفار

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بیشتر ببینید
نه خیلی طول کشید 😅ایت الکرسیارو سریع خوندم ولی زیارت عاشورا زمان بردمیگن صلوات نذر امام رضا کنی هم ...

مرسییی عزیزم برام دعا کنید 🥲🌸🌹😊

بیشتر ببینید
برات ایت الکرسی خوندم الهی که حاجتتو بگیریبرا منم دعا کن همین روزا خدا حاجتمو بده ممنون 🌹

مرسیییی عزیزم منم براتون حمد میخونم و صلوات میفرستم 

دعا کن به اونی عاشقشم برسم  🌹🌸

انشاءالله حاجتروا شین🌸🌹

بیشتر ببینید