2777
2789
عنوان

کسی هست تلفنی با رلم حرف بزنه🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 77 پست
مگه شوهرتون هست که باید به شما تعهد داشته باشه؟ چه حرفایی آدم میشنوه

مگه باید آدم با هرکسی آشنا میشه زرتی روز اول ازدواج کنه؟

اون زمان شناخت چیه پس کشک؟

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار نبود امتحانش کنم ، گفت فک کنم قهر کرده بهم گفت با کاربری خودت بهش پیام بده اون چیزای که من میگم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣از دس این دخترا

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
میخوام کارش راه بیفته، نمیدونم زمانی که کسی کارش گیره دوست دارم به هر نحو شده کارش راه بندازم و مشکل ...

میدونستی خیلیا کارشون گیره و لنگ پولن؟؟؟ آیا کمک میکنی؟😂

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
مگه قصدشان ازدواجه؟ داره میگه رل . یعنی جاست فرند

ربطی نداره رل یعنی باهاش تو رابطست یعنی شریک عاطفی