2777
2789
عنوان

کسی هست تلفنی با رلم حرف بزنه🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 77 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی قبلا شماره رلشو داد به من ، من بهش پیام دادم این حجم از اعتمادشو هیچ وقت نتونستم درک کنم 😂🤡

🤦🤦🤦🤦😳😳😳😳نتیجه چی شد پا داد؟

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
مگه شوهرتون هست که باید به شما تعهد داشته باشه؟ چه حرفایی آدم میشنوه

عزیزم شوهر دوست سگ خر گاو هر چی ک باشه یچیزی هست ب اسم تعهد وقتی یکی وارد رابطه شد باید تعهد داشته باشه مک فقط اون اسم باید توی شناسنامه باشه؟ نه عزیزم باید توی قلبت باشه ت رو خدا انقد مثه پیرزنان حرف نزنید 

اگه تو رابطه نبودم میزدم ولی رلم ناراحت میشه😂

بنظرم اگه پا داده ولش کن دیگه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
🤦🤦🤦🤦😳😳😳😳نتیجه چی شد پا داد؟

قرار نبود امتحانش کنم ، گفت فک کنم قهر کرده بهم گفت با کاربری خودت بهش پیام بده اون چیزای که من میگم رو کپی کن بهش بگو 

بعدش من میگم با گوشی دوستم بهت پیام دادم 

منم قبول کردم 😂 من بودم هیچوقت شماره‌شو به کسی نمیدادم 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪