2777
2789
عنوان

شما باشین چنین چیزی به زن داداشتون میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 65 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واسه این چرت و پرتا زندگی اونا رو خراب نکن

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

هرطوری و با هرلحنی بگی به حساب خواهرشوهری میزاره ، تقصیری هم نداره چون برای کسی جا افتاده نیست و قطعا به برادرتون منتقل میکنه 

یک درصد احتمال بده اشتباه دربیاد این چیزی که شما بلدی ، تااخر عمر یادش نمیره که خواهرشوهرش چی گفت اول ازدواج 

ولش کن دنبال اعصاب خوردی میگردیا 

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋
زنش یه طلاق دیگه گرفته از اینم طلاق میگیره

ول کن کار نداشته باش

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

زنش یه طلاق دیگه گرفته از اینم طلاق میگیره

بهشم بگی تا وقتی اطرافیان اعتقادی نداشته باشن اقدامیم نمیکنن

و دوم اینکه وجه خودتو جلو بقیه و همسر داداشت بد میکنی

و بهت میگن خرافاتی

لایکم‌ نکنید💖

نگو، الکی فکر بد ننداز تو سرشون، بعدا خدای نکرده خودشون به هر دلیلی هم به مشکل بخورن میگن تقصیر تو بود، از طرفی ذهنیتشون ممکنه خراب شه الکی الکی سر هر چیز کوچیکی به طلاق فکر کنن و ربطش بدن به حرف شما