2777
2789

رابطشونم لانگ باشه 

فقط در حد فضای مجازی هزار کیلومتر فاصله باشه 

پسره هم ۱۴ سالش باشه

خندتون نمیگیره ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😑

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بیشتر ببینید

چرا خندم میگیره.. اما نمیزارم بفهمه که عشق و احساسشو به تمسخر میگیرم.. چون ممکنه دیگه نیاد و هیچی تعریف نکنه.. باید درکشون کنیم.. اون واقعا الان احساس میکنه عشقش آتشییییینه

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

95💍...96💞...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰

بعددبگه ۱۱ سال دیگه که پسره ۲۵ سالش شد ازدواج میکنیم

داره چرت میگه.. همه تو این سن همینو میگن..احتمالش از ۱درصد هم کمتره.. اما تو بهش بگو به امید خدا.. اگه پسر خوبی باشه لیاقتت داشته باشه و تا اونموقع باهم بمونید چرا که نه

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

95💍...96💞...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰

دخترمن۱۳ سالشه

یه بار بهم گفت مامان یه چیزی بهت بگم

من عاشق ساسکه شدم(شخصیت انیمه )🤣

گفتم راحت باش من همسن تو بودم عاشق نصرالله رادش بودم🙃

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
جدیش نمیگیرم ولی اصلا اجازه نمیدم با کسی دوست بشه دلیل ندازه دختر یازده ساله با پارتنرش چت کنه!!! ...

بنظرم عالیه اگه پدرمادرش درجریان باشن وهمه چیبدونن تااینکه دعواش کنن اونم یواشکی انجام بده کاراخطرناکم بکنه

دخترمن۱۳ سالشهیه بار بهم گفت مامان یه چیزی بهت بگممن عاشق ساسکه شدم(شخصیت انیمه )🤣گفتم راحت باش من ...

هیچ عیبی نداره منم عاشق ساسکه شده بودم وقتی دوازده ساله بودم😂

درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندید  

بیشتر متاسف میشم . واقعا چرا توی این سن و سال ذهنشون باید بره دنبال این چیزا به جای بیخیالی و بازی با دوستا و درس و ..... . چند وقت دیگه هم شکست عشقی و ضربه روحی و افسردگی و این داستانا 

بعضی پدر و مادرا خیلی زود بچه هاشون رو ول میکنن توی دنیای مجازی ، فکر میکنن خطر فقط توی ارتباط فیزیکیه ولی همینا هم میتونه دور از جون ضربه روحی بزنه به بچه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

نه که به وضوح بخندم...

ته دلم میخندم اونم نه به خاطر این که مثلا اینجوریه، بیشتر به خامی و بی‌تجربگی خودمون میخندم توی اون سن

من از دوازده تا چهارده سالگی پسر میدیدم عاشق میشدم. چه توی فیلم، چه واقعیت، چه انیمه، چه انیمیشن... اصلا یک وضعی بود. الآن حتی اسمشون رو هم یادم نمیاد درست...

درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندید