2777
2789
عنوان

دخترمو تا حد مرگ زدم

3089 بازدید | 117 پست

خدا یا جون منو بگیره یا این دخترو درست کنه.۸سالشه وقتی با تلفن یا کسی حرف میزنم میپره ب سروکولم هی حرف میزنه هی سوال میپرسه هی صدام میزنه.۴روزه خودمو کنترل میکنم میگم دعواش نکنم نزنمش دیگه ب ستوه اومدم.هرشب با ملایمت باهاش حرف میزنم میگم این رفتارت درست نیست.امروزم داشت بازی میکرد تلفنم زنگ خورد تا من شروع کردم ب حرف زدن اومد پرید دو شکمم کنارش زدم باز اومد رو پاهام.منم پریودم دلدردو کمردرد شدید.باز کنارش زدم ی سیلی محکم زد رو بازوم رد انگشتاش موند منم تلفنو قطع کردم تا میخورد زدمش.جنون بهم دست داده بود اگه مامانم نبود میکشتمش

قابل توجه اون عده ای ک الان میان میگن روانی و فلان باید بگم ک انقدرررر صبوری کردم و هیچی نگفتم تا یهو فوران کردم

میخواستم برم دوش بگیرم بعدش ببرمش شهربازی ولی ااان اون ی گوشه دراز کشیده منم ی گوشه.یک روز آرامش ندارم من.انقدر زدم تو سر صورت خودم همه جام درد گرفته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخواد توجه شما رو به خودش جلب کنه اون مدت زمانی رو که پای تلفن میگذرونید رو با دخترتون سپری کنید

من خیلی بهش توجه میکنم نیم ساعت قبلش کلی باهم رقصیدیم و وقت گذروندیم.بعدش قرار بود ببرمش پارک