2777
2789

شوهرم شبکاره ساعت ۶ میره تا ۶ صبح 

میاد خونه حتی نمیزارن بخوابه!

زنگ میزنن ماشین خراب شده برو فلان کن 

فلان جا کاره پاشو بیا 

تانکر میخوایم وصل کنیم بدو بیا !

ی هفته خونه خودم نبودم دیدم روزی ۲ ساعتم نمیخوابه!

شبا میرفتم خونه مامانم صبا بعد طلوع افتاب برمیگشتم خونه بهش میگفتم بیا خونه 

گوشیشو تا ۱۲ میزاشتم حالت هواپیما ک بخوابه ..

ب محض بیدار شدن باز باید میرفت کمکشون 

الانم بعد از یکمااااه شبکاری یک هفته به عنوان تعطیلات عید تعطیله 

۱۰ صب پاشده رفته جای مادرش وایساده مغازه 

میگه مامانم سرش درد میکرد فرستادمش خونه

و الان نمیاد تا شب ...

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان عید فطرم جایی نمیتونیم بریم چون باید پیششون باشه 

پنج شنبه ها هم ک در بست همیشه پیششونه 

تا ۳ شنبه هم ک ماه رمضونه روزه اس نه جایی میتونیم بریم نه چیزی 

۱۳ بدرم ک مادرجانش نباید تنها باشه دلش میگیره باید باهم بریم بیرون طبیعت 

اینم‌از تعطیلاتش🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میفهمم پسرشونه عصای دستشونه ولی پس من چی؟

بیرون رفتن و تفریح به جهنم 

اینکه عیده هم ب جهنم 

دلم براش تنگ شده ..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا با تو کاری ندارن

بزار رسش کشیده شه ببینه یذره تشکر نمیکنن خودش بفهمه 

بهتره تا تو بگی

ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ فساد و پریشانی به کرده بد خود مردم در همه برّ و بحر زمین پدید آمد تا خدا هم کیفر بعضی اعمالشان را به آنها بچشاند، باشد که باز گردند.ای مسلمانان! اگر به نعمت اسلام ارج ننهید و از آن روی گردان شوید، خداوند، این مأموریت را به گروهی دیگر می سپارد؛ آنان که همانند شما نخواهند بود ، پیامبر در توضیح این ایه گفتند در شأن سلمان و قوم او نازل شده است ؛ بشارت باد بر شما ای فرزندان فَرُّخ! اگر ایمان به ستارهٔ ثریا بسته باشد، عرب به آن نمی رسد؛ ولی عجم، آن را در اختیار خود خواهد گرفت 🌧 از پیامبر پرسیدند که چرا همهٔ قرون، چون عاد و ثمود و مانند ایشان هلاک شدند و ملک پارسیان به درازا کشید، با آنکه آتش پرست بودند». پیامبر فرمود: «از بهر آنکه آبادانی کردند در جهان و داد گستردند میان بندگان خدای – عزّوجل 🌧 خوشبخت ترین مردمان غیر عرب به واسطهٔ اسلام مردم ایرانند  نذر ۱۰۰۰۰۰۰صلوات به نیت ظهور سهم شما هرچقدر که میتونی🌈 بی عدالتی بزرگترین رنج ماست و عدالت فقط در دست امام زمان هست 🌿 معیار شرافت نسبت ما با فلسطین است🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران)🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری ، میترا کمایی🌿 اگه اسم این افراد به گوشت نخورده تو مورد هدف جنگ رسانه ای قرار گرفتی مریم اسلامی ، طناز بحری ، سهیلا سامی ، حنانه خرمدشتی ، لعبت گرانپایه و ... 🌈  /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂 اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂کمک به هلال احمر *112*3# کمک به ترویج قران *1*200# کمک به مقاومت *1*300# حرم امام حسین ۱۶۴۰💗💗💗

بیشتر ببینید
چ پسر خوبيه ك خودش اعتراضي ندارهما ك داداشمون ي كاري بهش بسپاريم برا دومي غر ميزنهب خانوادش شرايطش ت ...

خبر دارن ..

چی بگم خودش ک ب خودش فکر نمیکنه 

با مامانم درد و دل کردم میگه پسرشونه بزار کمکشون کنه 

خودشون میدونن تا کجا گنجایش داره ..

اخه الان میکشه . الان خودشو میکشه 

پس فردا ک از نفس افتاد پیری زود رس گرف . اعصابش ب فنا رف عصبی شد کی باید مراقبش باشه جز من؟

حتی بهم حق نمیدن عصبی باشم بابت این مسئله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب مامانت درست میگه خودش عقل داره اونم سرش درد بگیره مادرشو میزاره به جای خودش

پس من چی این وسط؟

شوهرمو نمیبینم اصلا 

سر کار رفتنش با مرخصی هیچ فرقی نداره 

فقط صبکار بودنی ساعت ۶ عصر میاد 

۲ ساعت خونس هوشیاره یه شام میخوریم بیهوش میشه کله سحر باز میره سر کار 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خبر دارن ..چی بگم خودش ک ب خودش فکر نمیکنه با مامانم درد و دل کردم میگه پسرشونه بزار کمکشون کنه خودش ...

اره خب حق داري ولي ب شوهرت بگو همينا رو محترمانه

ك فكر نكنه حسودي ميكني و بفهمه نگرانشي يا دلت تنگ ميشه

مغازه چطوريه ميتوني بري پيشش بگي ميخام پيش هم باشيم 

پس من چی این وسط؟شوهرمو نمیبینم اصلا سر کار رفتنش با مرخصی هیچ فرقی نداره فقط صبکار بودنی ساعت ۶ عصر ...

حالا شوهر شما که حسابی شورشو دراورده شوهر من تا حدود کمی مثلا یک سوم شوهر شما از اینکارا میکرد اونم برای خواهر بی چشم و روش من خونسرد کار خودمو میکردم دوبرابر هم ازش کار میکشیدم مطمئن بودم بالاخره خودشونو نشون میدن بالاخره امسال سریه موضوع مالی  چنان دستمزدشو دادن که خودش دود از کلش بلند شد حالا مدام میگه چقدر بیخود خودمو اذیت کردم منم فقط نگاش میکنم و تودلم میگم  حقته عزیزم نوش جونت  خلایق هرچه لایق 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اره خب حق داري ولي ب شوهرت بگو همينا رو محترمانهك فكر نكنه حسودي ميكني و بفهمه نگرانشي يا دلت تنگ مي ...

چندبار برم‌اخه ..

زیاد رفتم ..

الان ی سال و نیم از ازدواجمون میگزره هر روز اوضاع همینه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا با تو کاری ندارنبزار رسش کشیده شه ببینه یذره تشکر نمیکنن خودش بفهمه بهتره تا تو بگی

تا بفهمه من پیر میشم 

داره زیادی روی میکنه و اگرنه من مشکلی ندارم با کمک کردن به خانواده اش 😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندبار برم‌اخه ..زیاد رفتم ..الان ی سال و نیم از ازدواجمون میگزره هر روز اوضاع همینه

بعد من ده سااااله تو همین وضعم

بدتر شده که بهتر نشده

همین الان بااجازت شهر مامانشه  منم خونه پیش بچه ها

همش در خدمتشون و سرویس ببر بیارشون

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
تا بفهمه من پیر میشم داره زیادی روی میکنه و اگرنه من مشکلی ندارم با کمک کردن به خانواده اش 😔

چاره ای نیست 

دیدی تا حرف میزنی میگن مادرم اولویتمه

باید بزاریم خودشون تجربه کنن

مثل بچه ای که حرف تو گوشش نمیره

ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ فساد و پریشانی به کرده بد خود مردم در همه برّ و بحر زمین پدید آمد تا خدا هم کیفر بعضی اعمالشان را به آنها بچشاند، باشد که باز گردند.ای مسلمانان! اگر به نعمت اسلام ارج ننهید و از آن روی گردان شوید، خداوند، این مأموریت را به گروهی دیگر می سپارد؛ آنان که همانند شما نخواهند بود ، پیامبر در توضیح این ایه گفتند در شأن سلمان و قوم او نازل شده است ؛ بشارت باد بر شما ای فرزندان فَرُّخ! اگر ایمان به ستارهٔ ثریا بسته باشد، عرب به آن نمی رسد؛ ولی عجم، آن را در اختیار خود خواهد گرفت 🌧 از پیامبر پرسیدند که چرا همهٔ قرون، چون عاد و ثمود و مانند ایشان هلاک شدند و ملک پارسیان به درازا کشید، با آنکه آتش پرست بودند». پیامبر فرمود: «از بهر آنکه آبادانی کردند در جهان و داد گستردند میان بندگان خدای – عزّوجل 🌧 خوشبخت ترین مردمان غیر عرب به واسطهٔ اسلام مردم ایرانند  نذر ۱۰۰۰۰۰۰صلوات به نیت ظهور سهم شما هرچقدر که میتونی🌈 بی عدالتی بزرگترین رنج ماست و عدالت فقط در دست امام زمان هست 🌿 معیار شرافت نسبت ما با فلسطین است🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران)🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری ، میترا کمایی🌿 اگه اسم این افراد به گوشت نخورده تو مورد هدف جنگ رسانه ای قرار گرفتی مریم اسلامی ، طناز بحری ، سهیلا سامی ، حنانه خرمدشتی ، لعبت گرانپایه و ... 🌈  /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂 اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂کمک به هلال احمر *112*3# کمک به ترویج قران *1*200# کمک به مقاومت *1*300# حرم امام حسین ۱۶۴۰💗💗💗

بیشتر ببینید
تا بفهمه من پیر میشم داره زیادی روی میکنه و اگرنه من مشکلی ندارم با کمک کردن به خانواده اش 😔

خیلی عین همیم

باورم نمیشه یکی مث من بوده باشه

صبح بچم بخدا گریه میکرد یه پارک نبردش

بعد ننش زنگ زد مث برق لباس پوشید رفت شهرستان

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩