2777
2789
عنوان

به نظرتون این ازدواج درسته یا نه توروخدا با حوصله بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 122 پست

از نظر مالی بنظر من مهم نیست چون خودشون باید زندگیشونو بسازن
اینکه تو خانوادشون حسودی میکنن و دخالت چی میکنن بنظرم باید برادرت و اون خانمه اینقد ب هم دیگه علاقه داشته باشن ک اونا نتونن کاری کنن زندگیشونو ب هم بزنن
بازم تصمیم تو دست خودتون
مهم دوست داشتن و علاقست

تو شاید حسود باشی ولی من نگران زندگیشم دوست ندارم حیف بشه

من الان داداش تو رو دیدم یا زن داداشت یا خودت که بت حسودی کنم

ولی از حرف زدنت فهمیدم خودت و خیلی بالا میگیری و بقیه رو تخریب میکنی

و عین حسودا درمورد اون دختر حرف میزدی

اون دختر هم برای خودش جایگاه داره دلم براش میسوزه یه همچین خواهر شوهری گیرش بیاد طفلی

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر من شهر دیگه عروس شد بیچاره شده ...خواهشا این کارو نکنین اشششششتباه محض.چرا باید شهر دیگه زن بگ ...

عاشق شده 

هرچی میگیم میگه من شناختمش دختر خوبیه 

داداشم عاقله میدونیم الکی تصمیم نمیگیره ولی اصلا معیارهایی که داره کافی نیس

خدا جون مراقب نی نی قشنگم باش ❤️

مگ میشه ربط نداشته باشه اون پسر برادرشه پس فردا یه دختر شر بیادعروسشون بشه کل خانواده رو بهم میریزه ...

آفرین به فهم و شعور شما 

واقعا احسنت❤️

قابل توجه خانمهایی که میگن زندگی برادرشه و به شما ربط نداره

یعنی چی ربط نداره؟؟؟  خیلی هم ربط داره چون دقیقا زندگی خواهر شوهر رو همین زنداداش های بیخود خراب میکنن 

زنداداش خود من دایم بچش خونه من بود من که خودم ۳تا بچه داشتم و حرفش هم این بود بچه داداشته باید نگهداری کنی 😐😐😐😐😐😐😐

هی نگید ربط نداره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بیشتر ببینید
عاشق شده هرچی میگیم میگه من شناختمش دختر خوبیه داداشم عاقله میدونیم الکی تصمیم نمیگیره ولی اصلا معیا ...

به نظرتون این کارش الان عاقلانست؟!

وقتی سطح فرهنگ و .. کلی تفاوت داره 

وابستگیه شاید مدت طولانی باهم بودن و...

.

خدا سر عقلش بیاره هر دوشون رو ...

شهر دور چه دختر چه پسر بیچاره میکنه حتی همون اولش که همه شور و حال و هیجان دارن زهررر مار میشه

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

به داداشت بگو احساسی تصمیم نگیره برای ازدواج 

الان شاید بگه با خانواده دختره که قرار نیس ازدواج کنم ولی خانواده خیلی مهمه بعدا دخالت‌ها شروع میشه 

دوتا راه داره 

اگه میبینی دختره اخلاق داره اهل خیانت نیست و آدم درستیه و مانع دخالت‌ها میشه نمیزاره کسی زندگیشو بپاشونه ازدواج کنه 

اما اگه اینطوری نبود بگو بره خواستگاری یه آدم مناسب تر که سطح فرهنگشون به هم بخوره 

اگه بخواد مسئله عاشق شدنو بیاره وسط نمیتونه زندگی نگه داره چون زندگی متاهلی انقد فرازو نشیب داره که طرف حتی علاقشو از دست میده

ماشین داره ؟؟😯 الان اکثرا ماشین دارن اپشن نشد ک مدل ماشین مهمه پرایدم ماشینه بنز هم ماشینه قیافشم ن ...

ببین زیاد جوش نزن 

ماشینش اونقدری بالا هست که تو خیابون ببینی دهنت باز بمونه 

تک پسر بودن بزرگ‌ترین آپشن چون جاری وجود نداره و پدر مادر عاشق یه دونه پسرشون هستن و به دنبال اون عاشق عروسشون 

بعدشم از نظر زیبایی میگم پایین چون هیکل دختره جوریه که نیاز به عمل لاغری داره ( نخواستم اینجا همه چیو باز کنم) 

قابل توجه خانمهایی که میگن زندگی برادرشه و به شما ربط ندارهیعنی چی ربط نداره؟؟؟ خیلی هم ربط داره چو ...

انقد بدم مياد ميگن ربط نداره احساس ميكنم طرف اصلا عقل نداره و بچست و نديده ك زندگي خاهر و برادر چطور تحت تاثير قرار ميگيره وقتي مشكلي توي زندگي يكشون باشه

راجب اخلاق دختره ازت پرسیدن گفتی دوبار دیدمش و نمیتونم بگم

بعد چطور راجب اخلاق خواهر و دومادشون میگی؟!

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
نظرم اینه که با توجه به توضیحاتی که دادید احتمالا شما مخالفی چون منفیاشو گفتید...بالاخره مثبتم داره ...

چون با دختره زیاد برخورد نداشتم واقعا اخلاقشو نمیدونم