2777
2789
عنوان

حانم های مذهبی و کسایی که میتونن سواله شرعی ج بدن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 30 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آب گرداندن در دهان روزه چه حکمی دارد؟

اگر آب شستشوی دهان بدون اراده به حلق برسد، اشکالى ندارد، ولى اگر از اول بداند بی اختیار به حلق می‌رسد، روزه‌اش باطل است. ‏ اگر بعد از مضمضه بخواهد آب دهان را فرو برد، بهتر است سه مرتبه آب دهان را بیرون بریزد

عزیز من دو قطره آب بی اختیار بره تو حلق چیزی از خدا کم نمیشه! روزه گرفتن یعنی اراده کنی بخاطر خدا تز یک ساعت تا ی ساعت مشخصی چیزی نخوری این ارادهه مهمه تمام!

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

متوجه هستید که کامنت من شوخی بود و این کاملا مشخصه؟ شل کنید بابا

هرچیزی را نمی شه به شوخی گرفت

حالا یه اشتباهی کردی اشکال نداره خواهشا تمومش کن

توجیه کردن اوضاع را بدتر می کنه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆
هرچیزی را نمی شه به شوخی گرفتحالا یه اشتباهی کردی اشکال نداره خواهشا تمومش کنتوجیه کردن اوضاع را بدت ...

شما کی باشید که بخوام برای شما توجیه کنم؟‌ خوب کردم هر کامنتی که گذاشتم ، توضیح هم که دادم لطفم بوده 

خوشت نمیاد نخون