2777
2789
عنوان

اگه شما بگید حق با من نیست قبول میکنم فقط منصفانه نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببخشید ولی شما داری سخت گیری میکنی. رفت و آمد شما و مادرتون که فقط مختص عید نیست در طول سال هم رفت و آمد دارید اما خیلی از عید دیدنیا فقط سالی یه باره. به نظرم شما ناراحتیت الکیه. بذار عید دیدنیهاشونو برن بعدش با حوصله یه روز میان خونتون اصلا یه وعده ناهار یا شام میمونن

حق توعه بعد مگه چقدر جا باید بره ؟ که ده دقیقه وقت نمیکنه خونه شما بیاد

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
ببین دوست دارن قشنگ یک ساعت بشیننمنم خونه خالم میخواست با بقیه فامیلا دعوتمون کنه من گفتم کار دارم ک ...

نه عزیزم بعد از عید اگه بیان اسمش میشه شب نشینی من که باهاش تقریباً همسایه هستم و راهش دور نیست که بهانه بیاره به خدا وقتی بابام زنده بود روز دوم و سوم عید میومدن ولی حالا دیگه چند ساله که من رفتم تو حاشیه 

نمیدونم چون سمت ما رسم اینه که بچه ها میرن عید دیدنی خونه پدر و مادر من ندیدم تاحالا مادر و پدر بیاد ...

من شب عید خونه مامانم بودم و هر سال روز اول عید میرم اونجا ولی پدر و مادر هم خونه بچه هاشون میرن .تعجب میکنم شما واقعاً پدر و مادرتون عید خونتون نمیان ؟؟؟؟؟

ببخشید ولی شما داری سخت گیری میکنی. رفت و آمد شما و مادرتون که فقط مختص عید نیست در طول سال هم رفت و ...

ببین عزیزم قبول کن انسان به خاطر بچه هاش زندگی میکنه من اگه راه دور بودم که انتظاری نداشتم ولی وقتی همسایه مادرت باشی و اینجور رفتار کنن خیلی سخته من پدرم فوت شده یادش به خیر وقتی بابام بود روز دوم یا سوم حتماً میومدن خونمون اصلاً اومدنشو باعث نشاط و شادی خونمون میشد ولی بعد از بابا من یواش یواش به حاشیه رفتم 

خوب نمیخواد ده دقیقه ای بیادمیخواد یه وعده بیاد خونت

من که در بست در خدمتشونم به خدا قدمشون روی چشم شام و ناهار قابلشون رو نداره  ولی من میگم به اسم عید دیدنی فعلاً بیان بعد برا شام و ناهار قدنشون روی جفت چشای من

ببین عزیزم قبول کن انسان به خاطر بچه هاش زندگی میکنه من اگه راه دور بودم که انتظاری نداشتم ولی وقتی ...

شما ذهنیت خودتو باید اصلاح کنی عزیزم. شما خودت توی ذهنیت خودت رفتی به حاشیه و از همه چی برداشت میکنی. ما تو خانوادمون از بزرگترا انتظار نداریم بیان دید و بازدید عید. ما به عنوان کوچیکترا وظیفه خودمون میدونیم بریم دیدنشون ولی از اونا انتظار نداریم و اینو حضوری هم بهشون میگیم که ما فقط ادای وظیفه میکنیم و اگر اونا به هر دلیلی نیان ازشون ناراحت نمیشیم. 

مادر شما چون شما فرزندشی با شما حس راحتی داره و چون با شما رو دربایستی نداره اینو گفته که بعدا میاد. اگه قرار باشه پدر و مادر با بچشون هم رودربایستی و تعارف داشته باشن چه فرقی هست بین بچه ی خود آدم و غریبه؟؟

رابطه پدر و مادر و فرزند فقط که مختص به عید نیست. آدم خیلی از فامیلا رو فقط سالی یه بار میبینه اونم ایام عیده ولی بچه و نزدیکانشو در طول سال بارها میبینه و باهاشون معاشرت میکنه. به جای اینکه اینقد مسئله به این کوچیکی رو بزرگ کنی یه برنامه خوب بچین برای بعد از عید که به جای ده دقیقه عید دیدنی که هیچ کیفیتی هم نداره و فقط از سر رفع تکلیفه یه دورهمی با کیفیت کنار مادرتون داشته باشید و بچه هاتونم از تایم بیشتری که مادربزرگشون کنارشونه لذت ببرن😊🌹 

شما ذهنیت خودتو باید اصلاح کنی عزیزم. شما خودت توی ذهنیت خودت رفتی به حاشیه و از همه چی برداشت میکنی ...

حرفات قشنگ بود ولی اگه تایپک های قبل منو خونده باشی متوجه میشی که حساسیت ندارم و واقعاً به حاشیه رفتم به خدا هرچی خودمو بچه هام کمکش میکنیم یه لبخند رضایت یا یه دعای عاقبت به خیری از زبونش در نمیاد ولی خواهرم اگه یه استکان بشوره سریع جلو ۵۰ نفر مهمون جدی نگام میکنه میگه برو کمکش کن من احترامشو دارم ولی مدام جلو بچه هام بهم غر میزنه تو جمع اگه من حرف بزنم میگه سرم درد میکنه ساکت باش ولی ساعت ها با خواهرم میشینه حرف میزنه و اون موقع سردرد نداره عزیزم رسم شما رو نمیدونم ولی ما رسم داریم اول ما میریم خدمت بزرگترهامون بعد هم اونا تشریف میارن خونه ما کوچیکترا و این از قدیم باعث دلگرمی ما بوده و هست اما وقتی ۱۳ روز عید چشم انتظار باشی و عزیزترین افراد زندگیت تو رو آخر لیست دید و بازدید بذارن خیلی درد ناکه بعد از سیزده به در دیگه اسمش عید دیدنی نیست ...اسمش میشه شب نشینی و من اندازه پر کاه هم ارزش برام نداره ای کاش بابام زنده بود قربونش برم که خوشحال کردن من از همه چیز براش مهمتر بود ولی فعلاً مامانم با خواهر برادراش تو خونه پدربزرگم دوره مهمونی داره اون منو فراموش کرد منم میخوام برام بی ارزش باشه

من شب عید خونه مامانم بودم و هر سال روز اول عید میرم اونجا ولی پدر و مادر هم خونه بچه هاشون میرن .تع ...

اره واقعا نمیان عیدی 😄 البته توی عید خیلی رفت و امد میشه و طبیعتا اوناهم خونه بچه هاشون چندباری سر میزنن ولی دیگه ما اسمشو عیدی نمیگیم 

نمیدونم حالا توی فامیل اینجوریه یا کلا بقیه جاها هم هست ولی  ما خیلیی برامون مهمه که حتما حتما کوچیک تر بره خونه بزرگ تر عیدی حتی مثلا کسی چندماه کوچیک تر باشه میگن حتما باید اون بره و اگرم اون که کوچیک تره ، نره خیلی بد و بی احترامی میدونن و اصلا ممکنه دیگه تو طول سال باهاش رفت و امد نکنن😅 اونایی هم که خودشون بزرگ تر محسوب میشن میمونن چند روز اول رو خونه تا بچه ها و نوه هاشون بیان عیدیشون بعد خودشون میرن خونه بزرگتر از خودشون 😁 خیلی با مزه است هرسال دم عید ماشین حساب درمیارن ببینن کی چندسالشه کی باید بره عیدی کی 🫠 من اولا خیلی از این رسم بدم میومد وای الان دیگه بی تفاوتم

در روزگاری که خنده ی مردم از زمین خوردن توست ، برخیز تا بگریند 🪽