2777
2789

مثلا سلبریتیا النگو و گردنبند و انگشتر قلمبه و...

ولی مردم عادی در حد یه حلقه و شاید یه دستبند

واقعا چرا؟

سوال منم هس

می نویسم از مهستی جانننننممم❤️❤️❤️مثل تموم عالم حال منم خرابه مثل تموم بختا بخت منم تو خوابه سنگ صبورم اینجا طاقت غم نداره طاقت این که پیشش گریه کنم نداره راهی واسم نمونده دنیا واسم سرابه ((دادمی زنم که ساقی میخونه بی شرااااااابببهههه))این قسمت رو صداشو زیاد کنین❤️❤️❤️❤️

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا کشورای غربی تا پای مرگ حلقه ازدواجشون دستشونه مرد و زن

شما ندیدی فقط

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

همونجور که خودمون مثل هندی ها خودمونو با طلا تزئین نمیکنیم، اروپایی ها هم فرهنگشون به طلا انداختن نیست. بیشتر توی کار الماس و مروارید اصل هستن

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

واسه اینکه هر دونه پوشیدنی باید تبلیغ برندی باشه که کلی پول ازش گرفتن

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

چون سلبریتی ها از جواهرات خیلی خاص استفاده میکنن نظر عموم مهم نیس اونی که باید متوجه بشه میفهمه یه انگشتر با نگین الماس یا گردنبند فلان برند رو انداخته و چقدر قیمتش بالاست و لاکچریه روزمره هم که استفاده نمیکنن برای مراسمات فقط

سؤال خوبیه! اینکه چرا اکثر مردم اروپا خیلی اهل استفاده از جواهرات نیستند، چندتا دلیل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی داره:

1. سبک زندگی مینیمال: توی خیلی از کشورهای اروپایی، مخصوصاً شمال اروپا، مردم به ساده‌زیستی و سبک زندگی مینیمال علاقه دارن. جواهرات زیاد و پرزرق‌وبرق خلاف این سبک محسوب می‌شن.
  2. فرهنگ ضد تجمل‌گرایی: تو بعضی کشورها مثل سوئد و آلمان، تجمل‌گرایی یه جور تابو محسوب می‌شه و مردم ترجیح می‌دن ظاهرشون ساده باشه، حتی اگه پولدار باشن.
  3. امنیت و کاربردی بودن: توی زندگی روزمره، خیلی‌ها جواهر نمی‌پوشن چون ممکنه مزاحم کارشون بشه یا خطر گم شدن و دزدیده شدن داشته باشه.
  4. جواهر به‌عنوان چیز خاص: تو اروپا، استفاده از جواهرات بیشتر محدود به موقعیت‌های خاص مثل عروسی، مهمونی رسمی یا مراسم خاصه، نه روزمره.
  5. تغییر ذائقه مد: مد اروپایی معمولاً به سمت طراحی‌های ساده و مدرن رفته، و جواهرات بزرگ یا سنتی کمتر دیده می‌شن.

پاسخ هوش مصنوعی

بچه ها دعا کنید ضربان قلبم بیاد پایین :) مدت هاست درگیرشم

چون زینت معناش فرق داره

حلقه مهم تمرین زینت هست

و هر چی کشور پس رفته تر باشه و نرخ تورم بیشتر و سواد کمتر باشه بیشتر درگیر زینت هستن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید