2777
2789

بانمکی 

میتونی بینیتو عمل کنی 

اون پیریسینگ هم جالب نبست حداقل یه گوشه بینی بزن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر قشنگی 🥰😒

انقدر قسم آیه میدی 

ماشالله نازی عزیزم 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
تو الان به این چهره به خودت میگی زشت ؟😐😐حالت خوبه؟

علف ب دهن بزی خاک توسر ک سیرین نیومد فعلا 🥸

بعدم انقدر عمل کردن ما نچرالا زشت محسوب میشیم هنه دیگ داف شدن ملت

خب از اونجایی که نظر خواستی امیدوارم نیاین بگین به خودش مربوطه و....

عزیزم همه چی عالیه نچرال و زیبایی فقط پرسینگی که گذاشتی به دماغت خیلی زشتت کرده ...ببخشید بلانسبت شما ولی منو یاد اون گاو وحشی های میندازه که به دماغشون حلقه میندازن

علف ب دهن بزی خاک توسر ک سیرین نیومد فعلا 🥸بعدم انقدر عمل کردن ما نچرالا زشت محسوب میشیم هنه دیگ دا ...

عزیزم چهرت خیلی قشنگه بنظرم اتفاقا من عاشق این مدل چهره ها هستم 

پیرسینگت هم خیلی قشنگه 🥰🥰

درد کشیدم سرش گفتم اول حلالش کنم بعد در بیارم همه میگن دربیار

ببین مدلش قشنگه ها من خودمم خوشم میاد از مدلش اما انگار بهت نمیاد

نمیدونم متوجه منظورم شی یا نه این مدل بیشتر به اینایی میاد که یکم حالت بیبی فیس بودن و موهای ولف کات و لباسای جینگول پینگول دارن 

به شما نمیاد 

من سنم زیاد نیس🥴درمیارم انقدر همه گفتن بد

میدونم سنت زیاد نیست عزیزم

بزار یه طور دیگه حرفم رو بگم 

اون پیرسینگ بع نوع آرایشت و نمیدونم خط چشم و رژ لب اون مدلی نمیاد 

باید میکاپت خیلی لایت تر باشع و مثلا از لیپ گلاس استفاده کنی وگرنه چه اشکالی داره وقتی حس خوبی بهت میده پیرسینگ رو در نیار