2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون اهمالکار و تنبله

239 بازدید | 16 پست

خواستگارم متوجه شدم تو رفتارش اهمالکاره

تنبله

هم تو مسایل کاری هم تو مسایل رابطه

ویژگی خوب زیاد داره مبخوام بدونم این قضیه قابل حل شدنه یا نه

کسی هست شوهرش اینطور باشه؟ بهتر سده؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزن لطفا از سختیاش میگیمثلا تو موقعیت سخت مالی زرنگ شده یه کاری بکنه؟

شوهر من توی مسائل مالی بشدت باهوشه و تونسته از صفر صفر یه خونه و ماشین خارجی و مقدار زیادی طلا سرمایه گذاری کنه و از خرجی هم هیچی کم نمیذاره

منظور من بیشتر تبنلی توی مسائل روزانه است.

مثلا اگر سه روز توی خونه باشه دنبال بسته پستی نمیره و میزاره روزی که رفته سرکار زنگ میزنه به من یا مادرش بریم بگیریم. و خودش کل سه روز تو خونه یا خوابه یا با گوشی بازی میکنه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بده

گاهی وقتا لازمه زمین بخوری تا ببینی کیا پشتتن کیا باعث رشدتن کیا میرن کیا همه جور میمونن گاهی لازمه جوری زمین بخوری ک زخمی بشی زخماتو باز بزاری ببینی کیا نمک می‌پاشن کیا مرحم میزارن کیا با تو هم دردن کیا هم خود دردن هیچوقت تا زخمی نشی نمیتونی بفهمی کی چه رفتاری میکنه !

بیشتر ببینید
شوهر من توی مسائل مالی بشدت باهوشه و تونسته از صفر صفر یه خونه و ماشین خارجی و مقدار زیادی طلا سرمای ...

زرنگن بیشتر تا اهمال کار

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
بیشتر ببینید

خوب نشد 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید