2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به عکس زنهای داف تو مجازی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 103 پست
چرا اتفاقا مثل ای خوردن میرن یه خانمی میگفت باید خیلی بخودم برسم که مشتری زیاد باشه

شاید مردای خییلییی سطح پایین

مردای دیگه بنظرم اگر بخوان خیانت کنند،با زنای دوربر و همکارو خیابون و اینا که شغلشون این نیست

یعده  مردا هم که کلا پاکن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزارجوردردومرض دارن درضمن خرابای الان نمیگن ماخرابیم میگن مادافیم مردا میافتن دنبالشون خراب فقط اونی ...

من خودم میبینمشون عذاب میکشم که چرا از این راه باید پول دربیارن

💗

تو همه ی دنیا همینه.باید پسرها و دخترهامون رو جوری تربیت کنیم که این چیزها براشون پوچ و بی ارزش باشه ...

عزیزم هرچقدر تربیت صحیح باشه عوامل خارجی مثل مدرسه جامعه وابنادردوران نوجوانی تاثیرمیذارع باسخت گیری نمیشه بچه باید ازهمون بچگی چشش بازباشه تاخوب وبدوتشخیص بده

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بیشتر ببینید
شاید مردای خییلییی سطح پایینمردای دیگه بنظرم اگر بخوان خیانت کنند،با زنای دوربر و همکارو خیابون و ای ...

شلوغ ترین سایت ایرانیه این سایت موقت هفتاد درصدشم مردهای متاهلن

💗

هزارجوردردومرض دارن درضمن خرابای الان نمیگن ماخرابیم میگن مادافیم مردا میافتن دنبالشون خراب فقط اونی ...

کسی که عمل میکنه ،ژل میزنه ،پس براش زنده موندنشم و بیمار نشدنش هم مهمه ،اینا اتفاقا مریضی جنسی نمیگیرن 

من خودم میبینمشون عذاب میکشم که چرا از این راه باید پول دربیارن

چون زحمتش کمترع درامد بیشتره وازهمه مهم ترانسان یه شرم وحبایی داره اون ازبین بره میگه اب ازسرم گذشته چه یه وجب چه صدوجببب

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بیشتر ببینید
من احساس میکنم جامعه به نجاست کشیده وچیزی به نام معصومیت وحیادیگه نموندن ودارن به گناهانشون افتخارمی ...

اهوم دقیقا

و خلاف جهت که خودشون در اون شنا میکنن و اگر در پیش بگیری تو رو امل و ضد قشنگ زندگی کردن ضد شادی و تفریح افسرده کوتاه فکر عقب افتاده خطاب میکنن در حالی که کارهایی که اونها میکنن فقط یک کلمه برای توصیف تمامش کافیه (فساد)

حال زبان مادری خوب نیست🤒💔 ویدیو ۸ دقیقه رو با نام (پیچش مو) سرچ کنید و تماشا کنید 😊 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🩵

کسی که عمل میکنه ،ژل میزنه ،پس براش زنده موندنشم و بیمار نشدنش هم مهمه ،اینا اتفاقا مریضی جنسی نمیگی ...

چی بگم والا کارماولی وجودداره

بیشتر ببینید
چون زحمتش کمترع درامد بیشتره وازهمه مهم ترانسان یه شرم وحبایی داره اون ازبین بره میگه اب ازسرم گذشته ...

اتفاقا زحمتش بیشتر روح و روانشون نابود میشه که علاوه بر نابود شدن ظاهرشون با کلی عمل و تزریق

💗

اهوم دقیقاو خلاف جهت که خودشون در اون شنا میکنن و اگر در پیش بگیری تو رو امل و ضد قشنگ زندگی کردن ضد ...

بله دقیقا میگن سادست ...

بیشتر ببینید
عزیزم هرچقدر تربیت صحیح باشه عوامل خارجی مثل مدرسه جامعه وابنادردوران نوجوانی تاثیرمیذارع باسخت گیری ...

حرفتون خیلی درسته مدرسه دانشگاه محل کار و...

خودشم الان مردم کشور ما دیگه هنجار هارو کنار گذاشتن

دختر آذربایجان🌙          🎀♥️səni çox istəyirəm