2777
2789
نه اشکان تیرنخورد که...شاید نجات پیدا کنه

اووو من نگاه نکردم

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حدس ميزدم 

اما اي كاش اشتباه بود 

قسمت قبل كه تفنگ و نشون داد گفتم كه اين سه نفر لب چاه ميميرن اون يكي اشكان هم توي چاه ميمونه 

جان سخت هم درواقع اون پسر ( اشكان) توي چاه است كه بعد روزها نجات پيدا ميكنه احتمالا به دست فرزاد ! با كمك هانيه 

اين پيش بيني منه

احتمالا فرزاد و ميبخشه 

واقعا اشکم دراومد 🙂 چرا اینجوری کردن

سریال ایرانی لعنتیییا باید فیلمو خراب کنن😐

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
بیشتر ببینید
من حدس ميزدم اما اي كاش اشتباه بود قسمت قبل كه تفنگ و نشون داد گفتم كه اين سه نفر اب چاه ميميرن اون ...

فرزاد که اعدام شد بنظرم! و ادامه پیدا میکنه

کار از کارش گذشت ها🙄

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
من حدس ميزدم اما اي كاش اشتباه بود قسمت قبل كه تفنگ و نشون داد گفتم كه اين سه نفر اب چاه ميميرن اون ...

اره به نظر منم همینجوری میشه

من قسمت قبل که تفنگو نشون داد خیلی اعصابم خورد شد ولی فک نمیکردم دیگه در حد کشتن همشون باشه🤦🏻‍♀️

نگار خودشو انداخت تو چاه اونم مرد😢

ای بابا

بیشتر ببینید
کاش از اول شروعش نمیکردمبدترین چیزهارو تو این قسمت دیدمحالا جالبه باید بفکر اشکان ته چاه هم باشم!!!! ...

اره واقعا کاششش دلم برا اونم خیلی میسوزه مرگ رفیقاشو به چشم دید خودشم تو این وضع💔