2777
2789
عنوان

افتادن روکش

148 بازدید | 18 پست

من دو تا دندون جلویی روکش بود یماه قبل چسبش کنده شد شوهرم امروز فردا کرد نبرد بچسبونم الانم زیر روکش که یجیزی سفید مثل کچ میذارن خرد شده .دوباره باید قالب گیری بشه یا چی کسب تجربه ای داره اونقدر ناراحتم تا ۱۶ هم دندون پزشکا تعطیلن

من اگر نیکم و گر بد👎 پخ یماخی سنه قالمیب جانیم🤣😶‍🌫️

میری دکتر معاینه میکنه اگه ریشه دندونت سالم باشه و دندونت دیواره داشته باشه روکشت رو دوباره میچسبونه . روکش رو نگهدارتا اون موقع

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میری دکتر معاینه میکنه اگه ریشه دندونت سالم باشه و دندونت دیواره داشته باشه روکشت رو دوباره میچسبونه ...

سالمه فقط اون سفیدا نازک ریخته 

روکش رو نگه دار اون سفیدا چسبه ریخته فک کنم مهم نیس درست میشه هر طوری که شده باشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

روکش رو نگه دار اون سفیدا چسبه ریخته فک کنم مهم نیس درست میشه هر طوری که شده باشه

میترسم دوباره قالب گیری کنه یه روکشدیگه بذاره .میگم بجای اون حیفه دو تا دندون دیگرو ترمیم کنم 

کاش اونجور باشه

نگران نباش چسبه . منم دفعه اول ک روکش گذاشته بودم کنده شد رفتم دکترم چسبوند برام. بعد از اینکه چسبوندی ادامس واز این شکلاتهایی ک ب دندون میچسبن نخور اصن . چون روکشت دوباره کنده میشه . 

نگران نباش چسبه . منم دفعه اول ک روکش گذاشته بودم کنده شد رفتم دکترم چسبوند برام. بعد از اینکه چسبون ...

منم دو ماه بعد روکش گذاشتن افتاد روباره چسبوند ولی الان اون سفیدا رو دیدم خرد شدن میگم حتما باید دوباره قالب گیری کنه ... پاستیک خوردم دندونام با پاستیل کنده شدن

میترسم دوباره قالب گیری کنه یه روکشدیگه بذاره .میگم بجای اون حیفه دو تا دندون دیگرو ترمیم کنم

ن بابا همین روکش رو میذاره برات روکش رو با اب ولرم بشور بذارش لای ی دستمال کاغذی تمیز تا الوده نشه یا گم بشه رفتی ببر بگو چسبش کنده شده یکبار دیگه برام بچسبون . 

ن بابا همین روکش رو میذاره برات روکش رو با اب ولرم بشور بذارش لای ی دستمال کاغذی تمیز تا الوده نشه ی ...

باشه ولی تا ۱۶ تعطیلن بدون دندون میمونم تا اونموقع 

منم دو ماه بعد روکش گذاشتن افتاد روباره چسبوند ولی الان اون سفیدا رو دیدم خرد شدن میگم حتما باید دوب ...

ن  نگران نباش. دوباره میچسبونن همونو 

اگه دورو برت دندونسازی هست برو اونجا.. دکترا خیلی چسب کم میزنن انگار چه خبره. من سال 96روکش دندونمو یه دندونساز چسبوند هنوز اخ نگفته... ولی دندونپزشک چسبونده بود افتاد.. اینقدر اذیت شدم اخرم کلا دندونمو کشیدم..