2777
2789
عنوان

چی باعث میشه با وجود خیانت خانومه از شوهرش جدا نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 25 پست

خوب نیس

هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از چه نظر جانممیشه توضیح بدی💋و حسی ک ازش‌میگیرید رو هم بگید بی زحمت

قیافش سلیقم نیست ولی شخصیتش کاملا پسری میخوره که بچس و تو رابطش اینطوریه همش میخواد شیطنت کنخ

هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید
من خودم خیانت خیلی بد دیدم .دیگع آسکار شده بود علنا بهم میگفت دارم میرم پیشش...اما سه تا دختر دارم ش ...

الانم داره خیانت میکنه ؟! بمیرم برای دلت ای کاش مستقل شی جدا شی بچه هاتم با خودت ببری ولی با همچین مردی زندگی نکنی

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍

الانم داره خیانت میکنه ؟! بمیرم برای دلت ای کاش مستقل شی جدا شی بچه هاتم با خودت ببری ولی با همچین م ...

اره کاش بشه که ممکن نیست تو این شرایط جامعه و اقتصادی.

نه الان یک ماهی میشه تموم کردن اما خب نمیتونم اعتماد کنم دوباره...

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
اره کاش بشه که ممکن نیست تو این شرایط جامعه و اقتصادی.نه الان یک ماهی میشه تموم کردن اما خب نمیتونم ...

درسته خیانت و اعتیاد رو ادم هیچ وقت نمیتونه اعتماد کنه

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍