یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
من همیشه امیدم بهشه میدونم یروز بهم میده چیزی که میخوامو خودش تو قلبمونه حواسش به هممون هست😥
آره حواسش هست من از پدر مادر خواهر برادر بدی دیدم از خدا هرچی رسید عشق بود و خیر
اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید. خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️. آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که میخواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
من خیلی حساسم تا یکم دلم میشکنه و یکم حساس میشم یه بلایی سر طرف میاد البته خب من دلم نمیخواد ها ولی خب میشه دیگه برای همین همسرم و خانوادم خیلی ازم حساب میبرن 😅
💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡 اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمیپذیرم
با خیلی از حرفها من هزار تیکه شدم ترک خوردم و شکستمولی نمیدونم جبران شده یا نه
شاید متوجه نشدی ولی جبران شده
اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید. خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️. آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که میخواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش